Hale and Pace

74%
Hale and Pace
Plakát traileru
Dva přední angličtí komici, Hale a Pace parodují ve svých krátkých situačních scénkách uplně vše, co parodovat jde. Od Hippies, přes Hip hop až po Rock. Velmi oceňovaný seriál nezklame nikoho, kdo má rád anglický humor.




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8.5
Tuhle dvojici anglánů prostě miluju. Jejich skeče jsou velmi zábavné a některé z nich jsou přímo legendární. Například scénka v hospodě - to čumíš na mě? Tohle snat musí znát úplně každý. Navíc výtečný dabing pana Potměšila a pana Veldu jen podtrhuje už tak zábavné scénky.
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
10
Tyhle dva řízky a jejich humor mohu vždy a všude. Doteď si vzpomínám, jak jsem každý víkend zůstával do tří hodin ráno vzhůru, abych na ČT2 zkouknul půlhodinku, která mě nabila energií na pěkných pár dnů. Jistě, britských seriálů tu máme spoustu, ale žádný z nich není takovou nahuštěnou vtipnou smrští. Snad je to proto, že je pokaždé z čeho vybírat - epizoda obsahuje opravdu spoustu situačních scének - či proto, že humor je prostě tak infantilní, že nemůže člověk autory už ani trochu kárat. Česká verze každopádně obdržela slušný říz v podobě vymakaného dabingu (zejména Jan Potměšil válí) a to není v našich končinách úplně samozřejmé, zvláště u seriálů. Povzneste své klobouky do výšin a hluboce smekněte před jedním z nejjlepších britských seriálů...

Dodatečné informace

Původní název:
Hale and Pace (více)
  • Velká Británie Hale and Pace
  • Velká Británie Hauskat pojat
Země původu:
Velká Británie
Ocenění:
Žádná ocenění