Haló, haló!

83%
Haló, haló!
Plakát traileru
Haló, haló, tady lelek, jak mě slyšíte? Přepínám! Toto heslo po více než deset let neomylně rozsvěcovalo televizní obrazovky po celé Británii, aby do domácnosti milionů Angličanů vpustily postavy a postavičky, zalidňující jeden z nejúspěšnějších britských komediálních seriálů všech dob. Jeho pilotní díl byl natočen už v roce 1982 a celkový počet epizod se nebezpečně přiblížil stovce. Po více než deset let bavily Brity příhody malého francouzského kavárníka Reného Artoise, který neměl jinou touhu, než v klidu a míru obsluhovat hosty svého útulného podničku a sem tam se pomazlit s některou ze svých pohledných servírek (pochopitelně tak, aby se o tom nedozvěděla jeho žárlivá žena!), jemuž však - ó běda! - bylo souzeno stát se nedobrovolným hrdinou odboje.




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Velmi zábavný seriál,který si příliš nepotykal s kvalitou jednotlivých dílu. Některé jsou totiž geniální,další zase velmi dobré,jiné zase dobré a občas jen průměrné. Přesto všechno je to velmi zábavná podívaná plná skvělých hlášek. Bohužel hlavně ke konci začne tvůrcům docházet dech a tak seriál začne vykrádat sám sebe.
Psisko59
Psisko59
32 829 bodů
10
Vynikající britský seriál, který si utahuje nejen z Francouzů v zemi okupované fašistickým Německem, kteří střídavě organizují odboj, střídavě alibisticky kolaborují s okupanty. V epicentru veškeré činnosti malého městečka je kavárna, kterou vede spolu se svou žárlivou ženou Edith (Carmen Silvera) vyhlášený proutník René Artois (Gorden Kaye); statečně odolává nástrahám servírky Yvette (Vicki Michelle), vůdkyně partyzánského hnutí i v místním zámku usazené skupině nacistických šarží ... Zábavné, podané s anglickým humorem. Nešetří kromě Němců a Francouzů ani Angličany a Italy.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Po první sérii. Vesměs sedí to, co je napsané ve většině komentářů. Některé fórky geniální, některé zase trapné. Všechno se navíc tak nějak pořád opakuje.

Dodatečné informace

Původní název:
Allå, allå, emliga armén (více)
  • Velká Británie Haló, haló!
  • Velká Británie Allå, allå, emliga armén
  • Velká Británie 'Allo 'Allo!
  • Velká Británie Allô allô
  • Velká Británie Halló, halló!
  • Velká Británie Maanalainen armeija iskee jälleen
Země původu:
Velká Británie

Podobné