Zombie Apokalypsa

54%
Zombie Apokalypsa
Zombie Apokalypsa

Franck Jimenez je pařížský policejní důstojník řešící smrt svého kolegy Mathiase Rivoallana. Jimenez se domnívá, že Rivoallan byl zavražděn brutálními gangstery vedenými bratry Markudisovými, jejichž hlavní štáb je v rozpadajícím se paneláku na opuštěném sídlišti na okraji města. Rivoallanova žena je také přesvědčena, že Markudis byl ten, kdo zmáčkl spoušť. Jimenez dá tedy dohromady hrstku kolegů a vezmou právo do svých rukou. Jimenez naplánuje přepadení centrály Markudisových lidí s pomocí kolegyně, která měla s Rivoallanem poměr, a dalších dvou policistů. Avšak když se skupinka vydá vykonat svou pomstu, setkají se s něčím, co absolutně nečekali. Když jsou uvnitř domu, zjistí, že sídliště není zas tak úplně opuštěné. Horda velmi hladových zombie panelák obklíčí a chtějí se dostat dovnitř. Poldové i gangsteři jsou na tom teď stejně, pomsta zabitého kamaráda ustupuje do pozadí ... je třeba zachránit holý život.




Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Americký styl by mi byl (a je) sympatičtější. Zombíci jsou až moc divocí, masky na hraně a lekaček (kupodivu) málo. Svůj styl to má a není to docela propadák, ale chtělo by to vypilovat.
karlik4801
1 942 bodů
3
Ach jo! Proč jen tak rychlé záběry a špatné zvukové efekty. Zvuky zombie mi nepřišli přesvědčivé, znělo to jako když se dusí člověk bez krku. A ty záběry kdy banda zabíjí nebo zombie mlátí jsou tak rychlé až nepřehledné. Jinak nápadu si cením, venku zombie apokalypsa a dva "gangy" v jednom baráku musí splnit síly. Najde s hrdina, borec, kráva, blbec a blázen. Zvenku film hezky vypadá, obsah už je ale nic moc.

Dodatečné informace

Původní název:
La Horde (více)
  • Francie Zombie Apokalypsa
  • Francie La Horde
  • Francie Die Horde
  • Francie La horda
  • Francie The Horde
Země původu:
Francie
Ocenění:
Žádná ocenění