Arthur a Maltazardova pomsta

54%

Komentáře a recenze 13

Dle počtu bodů
Fingon
16 886 bodů
8
70% Je to zvláštní, ale dvojka mi nepřišla o moc horší než jednička (která se mi dost líbila)... a i když je film vpodstatě bezdějový, během sledování mi to vůbec nepřišlo - holt hmyzí společnost je tu prezentována značně "cool" způsobem a mizanscéna je poseta tolika detaily, že na první shlédnutí ani nejde všechno pochytat, takže mně to i stačilo. Kromě toho Selena je fakt kus a jen mně mrzí, že jí v tomhle dílu bylo tak málo... těším se na trojku.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Ale jo, dobrý. Tak jako jednička je i tento po animované stránce perfektní a dá se u toho průměrně bavit. Hodnocení však shazuje nelogický konec. To jsem neustál. Říká se že se má v nejlepším skončit ale v tomto případě to nemá žádnou logiku.
JosefTomas
JosefTomas
9 035 bodů
4
Bezduchá mezi-výplň, snažící se těžit z prvního dílu, který nejen že vytěžil, co už mohl, ale hlavně už bezmála neměl z čeho těžit. Trojka to naštěstí trochu vynahrazuje.
Matli
Matli
8 300 bodů
6
Už to není taková jízda jako jednička, asi to ztratilo svoji originalitu, ale stále jsem si to užíval. Každopádně mě lehce rozhodil ten závěr, to sem si připadal jako kdybych dokoukal Hobita 2. A hlavně o nějakou Maltazardovu pomstu jde asi v posledních 15ti minutách, jinak je to jen pořádná jízda na berušce trávou a krtincema. Uvidíme jak to trojka zachrání:) 61%
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
0
Všechno špatně. Tohle je jedna velká chyba, která se nikdy neměla dostat na světlo. Že mě jednička celkem bavila, tak tohle byla obří sračka, bez jediného smyslu. Tak příšerné herecké výkony vídám jen u porna. A když už se konečně dostaneme do světa minimojů, tak tam je hromada rádoby drsnejch a zhulenejch postav, které působí trapně a blbě. K tomu se přidal příšernej soundtrack a debilní příběh a máme tu snad nejhorší animák co jsem za posledních 5 let viděl.
saboter
saboter
3 564 bodů
6.5
O něco slabší než jednička ale jinak ujde.
Percabeth
Percabeth
454 bodů
10
Skvělý! :D poslechněte si tohle: http://www.youtube.com/watch?v=gofiE2V8Enk já jsem to poslouchala asi 10x za sebou :) :) skvělé! originál hrál v Percym Jacksonovi!!! :D to je super že? :) musíte se na to kouknout ;) určitě by vás to bavilo :)