Manželství s mafií

58%
Manželství s mafií
Plakát traileru
Manželství Michelle Pfeiffer není zrovna ideální. Ale dostala příležitost, může začít nový život - nebo se o to alespoň pokusit. Angela DeMarcová (Michelle Pfeifferová) má dost peněz, ale žádné životní jistoty. Její manžel Frankie "Okurka" DeMarco si nevydělává zrovna poctivě a vůbec není jisté, že se zrovna dneska vrátí k večeři. Její domov je zařízen nábytkem, který právě spadl z náklaďáku a její sedmiletý syn netouží po dřevěné pistolce - ví totiž, kde táta schovává opravdovou. Nesnáší své přítelkyně. Nesnáší svůj život. Má toho dost. A pak dostane příležitost. Frankie si totiž zašpásuje s děvčetem svého šéfa a jeho šéf ho za to odstřelí. A Angela může začít nový život - nebo se o to alespoň pokusit.



p.a.douch
p.a.douch
8 362 bodů
7
Vcelku průměrný film, s nadprůměrnou Michelle Pfeifferovou. Moc komiky tady nezažijete, ale naštěstí všechno vytrhne pohled na mladou Michelle. Taky se tady ukáže Nancy Travisová, a pak už pro mě stojí za zmínku jen Mercedes Ruehlová. Takže kdo nemá rád osmdesátkový filmy moc se nepobaví, ale zase tenhle film nijak neublíží a dokoukat se dá bez problémů.
  • Michelle Pfeifferová
avenis
avenis
8 157 bodů
3
Komedie, kterou lze shlédnout, pokochat se krásou a štíhlostí Michelle, zavzpomínat na osmdesátky plné vycpaných ramen a kudrnatých hlav... no a zase zapomenout. Při pohledu na zastřeleného Aleca Baldwina mě napadlo, že tehdy nemohl tušit, jak o třicet let později sám zastřelí při natáčení kameramanku...

Dodatečné informace

Původní název:
Married to the Mob (více)
  • USA Manželství s mafií
  • USA Married to the Mob
Premiéra v ČR:
29. 2. 2024
Distributor:
Prime Video
Země původu:
USA
Rozpočet:
10 mil. USD
Tržby:
21,49 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch