Jak mohl vypadat Bradley Cooper ve Vráně

Jak mohl vypadat Bradley Cooper ve Vráně
Nejvážněji to zatím vypadalo ve chvíli, kdy se měl hlavní role ujmout Bradley Cooper (Pařba ve Vegas / 2009, Všemocný / 2011). Cooper měl o roli vážný zájem, nejrůznější průtahy, díky kterým se neustále odsouvalo natáčení (více zde) ho ale nakonec odradily. Projektu byl nicméně upsán dostatečně dlouho, aby vzniklo několik grafických návrhů, jak by mohla jeho postava vypadat:
jak-mohl-vypadat-bradley-cooper-ve-vrane-3
jak-mohl-vypadat-bradley-cooper-ve-vrane-2
jak-mohl-vypadat-bradley-cooper-ve-vrane-1
Dle všeho nejvíce zajímalo autora kreseb Diega Latorra, jaká bude mít postava vlasy. Proti gustu… Cooper se nicméně z obrázků jeví jako obstojná volba pro temného hrdinu s make-upem pod očima a je proto docela škoda, že ho v roli nejspíš nikdy neuvidíme. Na druhou stranu, když vezmeme v potaz tragický vývoj původního filmu, během jehož natáčení byl zastřelen Brandon Lee, možná by bylo jenom dobře, kdyby z remaku nic nebylo. Některým projektům zkrátka není přáno. Proč se přít s osudem?
Víte že?...
... měl v původní Vráně (1994) hrát hlavní roli River Phoenix? Zemřel však dřív, než odstartovalo natáčení. Ta role skutečně nepřináší štěstí.