Aliens: Fireteam Elite - nová hra cílí na milovníky Vetřelců Jamese Camerona. A bude mluvit česky!

Aliens: Fireteam Elite - nová hra cílí na milovníky Vetřelců Jamese Camerona. A bude mluvit česky!
Aliens: Fireteam Elite | Cold Iron Studios
Vše ostatní bylo buď průměrně, nebo šlo rovnou o tragédii. O vystižení válečného pekla druhých Vetřelců se například v roce 2013 pokusil kousek Aliens: Colonial Marines a dodnes tahle hrůznost budí fanoušky ze spaní. Autoři měli k dispozici všechny potřebné hračky (včetně několika původních herců) a vytvořili jen generickou akčňárnu s až vzácně dementními nepřáteli, mizernou optimalizací, o slabé technické stránce nemluvě. Nově se na Cameronův opus magnum pokusí navázat kooperativní akční hra Aliens: Fireteam Elite, která - doufejme - nepůjde ve stopách Colonial Marines.
Tento týden vývojáři ze Cold Iron Studios oznámili, že jejich očekávaná hra z vetřelčího universa vyjde již 24. srpna letošního roku a co víc, bude obsahovat lokalizaci formou českých titulků na všech platformách (PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One a Xbox Series X/S). Níže se můžete podívat na nejnovější trailer, který láká na předobjednávku. Přestože primárně jde o bojování s kamarády, neměl by chybět příběhový mód.
Aliens: Fireteam Elite
Hrajte klíčovou roli v epických událostech, ke kterým dochází 23 let po původní trilogii, jako koloniální mariňák na palubě UAS Endeavour, bojující proti děsivé hrozbě xenomorfů. Ohromující vizuály, ikoničtí nepřátelé, realistická prostředí, silné zbraně, futuristické vybavení a děsivá zvuková kulisa v kombinaci s novými příběhy v sérii opakovatelných kampaní rozšiřují příběh filmové série. Postavte se tváří v tvář více než 20 typům nepřátel, včetně 11 různých xenomorfů v evoluční linii od facehuggerů po pretoriány, z nichž má každá forma vlastní inteligenci a způsob napadení, obelstění a vykuchání zranitelných mariňáků. Využívejte krytí a ovládněte týmovou strategii, abyste přežili mimozemské hrozby, které se na vaše komando hrnou ze všech stran, vylézají ze všech dveří a ventilačních otvorů, protahují se škvírami ve zdech a stropech a útočí z temnoty se zlověstnou dravostí.
Aliens: Fireteam Elite
Aliens: Fireteam Elite | Cold Iron Studios