Jon Bon Jovi se objeví v dokumentární minisérii, jaká tady ještě nebyla

Jon Bon Jovi se objeví v dokumentární minisérii, jaká tady ještě nebyla
Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story | Hulu
Thank You, Goodnight: Příběh Bon Jovi
Thank You, Goodnight: Příběh Bon Jovi
AI
75%
„Jako je strhující příběh jedinečného talentu, ještě vzácnější je, že nás Jon Bon Jovi seznamuje se svými nejkřehčími okamžiky, které prožíval. Čtyřicet let obsažených ve videích ze soukromého archivu, nepublikovaná dema ze začátků kapely, původní texty a nikdy neviděné snímky představují kroniku cesty z Jersey shore klubů na největší pódia na světě. Minisérie odhalí triumfy a pády, nejslavnější hity, největší zklamání a nejzapamatovatelnější momenty,“ tvrdí oficiální synopse Hulu.
Jon Bon Jovi
Jon Bon Jovi | Getty Images
Gotham Chopra (Kobe Bryant’s Muse, Man in the Arena, Tom vs. Time) se postará o režii a bude jedním z výkonných producentů spolu s Giselle Parets a Ameeth Sankaran. Minisérii rovněž spoluprodukoval a stříhal Alex Trudeau. Dokumentární Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story bude mít premiéru v pátek 26. dubna na Hulu.
Jon Bon Jovi se kromě hudební sféry zapsal i do řady filmových a televizních děl. Objevil se například po boku Matthewa McConaugheyho a Harveyho Keitella ve snímku Ponorka U-571, s Elizabeth Perkins a Whoopi Goldberg hrál ve filmu Valentino a epizodní roli měl například v seriálu Ally McBealová. Jednašedesátiletý rodák z New Jersey a otec čtyř dětí je rovněž příbuzným herce, zpěváka a tanečníka Franka Sinatry.
zdroje: Variety, IMDb
Podívejte se na nejlepší dokumentární seriály na Disney+ podle hodnocení uživatelek a uživatel Kinoboxu.