Finální řada Stranger Things: kdy se začne natáčet a jaké je očekávané datum uvedení

Finální řada Stranger Things: kdy se začne natáčet a jaké je očekávané datum uvedení
Stranger Things | Netflix
Stranger Things
Stranger Things
90%
Závěrečná řada Stranger Things se začne natáčet na začátku roku 2024. Informoval o tom web Deadline s tím, že první klapka by měla padnout hned první nebo druhý lednový týden. Showrunneři úspěšného a populárního projektu, bratři Dufferovi, budou události páté, závěrečné řady seriálu situovat do městečka Hawkins. Natáčet by se mělo například v severoamerické Atlantě. Jeden z duchovních otců projektu, Matt Duffer, se na adresu finále Stranger Things vyjádřil v tom smyslu, že by mělo mít víc konců, doslova řekl „osm“.
Dá se očekávat, že finále seriálu bude dramatické, velkolepé a dojemné, k Netflixu přitáhne nejen fanoušky série, ale dost možná i nové zvědavce. Do svých rolí se vrátí Winona Ryder (Joyce), David Harbour (Hopper), Finn Wolfhard (Mike), Millie Bobby Brown (Eleven), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Sadie Sink (Max Mayfield), Charlie Heaton (Jonathan Byers) a Noah Schnapp (Will Byers). Dle informací webu Screen Rant se tak nakonec do projektu vrátí i herec Noah Schnapp, kterého řada fanoušků série v listopadu obvinila z nadšeného sionismu a usilovala o jeho vyhazov.
Fanoušci volají po tom, aby byl Noah Schnapp vyhozen z páté série Stranger Things
Seriály28. 11. 2023
Fanoušci volají po tom, aby byl Noah Schnapp vyhozen z páté série Stranger Things
Ačkoliv lze jako dobrou zprávu označit fakt, že se pátá řada Stranger Things v nejbližších týdnech začne natáčet, premiérové uvedení na Netflixu je ještě daleko. Web Screen Rant spekuluje, že by se na streamovací platformu mohla závěrečná sezóna dostat někdy v rozmezí února a dubna 2025. Web dále na svých stránkách uvádí, že samotné natáčení by mohlo zabrat přes půl roku a postprodukce minimálně další čtyři měsíce.
zdroje: Kinobox, Screen Rant, Deadline, Nerdfix