Fanoušci volají po tom, aby byl Noah Schnapp vyhozen z páté série Stranger Things

Fanoušci volají po tom, aby byl Noah Schnapp vyhozen z páté série Stranger Things
Stranger Things | Netflix
Video s prosionistickými atributy vyvolalo na sociálních sítích bouřlivé reakce. Milovníci seriálu vyjádřili své zklamání a hněv a mnozí z nich vyzvali k bojkotu páté série Stranger Things, pokud Schnapp zůstane v obsazení. Ve videu jsou nápisy jako „sionismus je sexy“ a „Hamás je Isis“. Toto video, které bylo hojně sdílené na sociálních sítích, se stalo rozbuškou současné situace.
Zveřejnění videa vyvolalo značný odpor fanoušků a fanynek seriálu Stranger Things. Mnozí ho považují za velmi necitlivé, zejména s ohledem na probíhající konflikt v Izraeli a v Gaze. Nespokojené hlasy se neomezují pouze na sociální sítě, na síle získávají i na různých internetových fórech a ve fanouškovských komunitách. Intenzita odporu svědčí o hlubokém pocitu zrady a zklamání mezi loajálním publikem seriálu. A bezpochyby nepomáhá ani to, že zatímco v případě Schnappa Netflix mlčí, taková Melissa Barrera dostala za komentář podporující Palestinu v konfliktu s Izraelem okamžitě padáka z připravovaného Vřískotu 7.
Kontroverze kolem Schnappa představuje pro produkci páté série seriálu Stranger Things značnou výzvu. Vzhledem k tomu, že fanoušci volají po jeho propuštění, tvůrci seriálu a společnost Netflix čelí dilematu, jak tyto požadavky vyřešit a zároveň zachovat integritu finále milované show.
Jenna Ortega nebude hrát ve Vřískotu 7. A kvůli komentářům na sociální síti vyletěla Barrera
Filmy23. 11. 2023
Jenna Ortega nebude hrát ve Vřískotu 7. A kvůli komentářům na sociální síti vyletěla Barrera
V tuhle chvíli netušíme, jak se společnost k situaci postaví a zda Will z finále vypadne nebo zda bude aspoň přeobsazen. Upřímně, vzhledem k tomu, že byla jeho postava po skončení první řady stejně nadbytečná, by příběh jeho absencí zřejmě nijak zvlášť neutrpěl. Ale to ukáže až čas.
V Kinobox žebříčku nejlepších seriálů na Netflixu zabírá Stranger Things pěkné desáté místo.
zdroje: X, small-screen