Sólovka Daryla z Živých mrtvých v prvních záběrech připomíná The Last of Us

Sólovka Daryla z Živých mrtvých v prvních záběrech připomíná The Last of Us
The Walking Dead: Daryl Dixon | AMC+
Možná už se v tom při všech těch ohlášených spin-offech úplně neorientujete. Situace se má tak, že loni po letech skončil hlavní seriál a letos osmou sérií zaniknou i Živí mrtví: Počátek konce. To však neznamená, že by v tomhle polomrtvém televizním světě nadále nebylo hodně živo.
The Walking Dead: Daryl Dixon
The Walking Dead: Daryl Dixon
80%
Na AMC aktuálně běží The Walking Dead: Dead City s Maggie a Neganem a už na začátku září se vrátí s vlastní show další oblíbená postava tohoto universa, a to Daryl Dixon v podání Normana Reeduse. Seriál nazvaný jednoduše The Walking Dead: Daryl Dixon nás zavede až do daleké Francie, kde je Daryl pověřený důležitým úkolem –⁠ má pomoci do bezpečí chlapci, který může být velkou nadějí lidstva.
The Walking Dead: Daryl Dixon: trailer | AMC+
Ano, zní to jako kopírka hitu The Last of Us, samotný trailer je nicméně střižený svižně, nechybí mu atmosféra, některé lákavé záběry a do boje odhodlaná jeptiška s tváří Clémence Poésy. Daryl Dixon bude mít stejně jako Dead City pouhých šest epizod a v AMC evidentně věří v jeho úspěch, protože mu už byla odklepnutá i druhé série (té se dočká rovněž Dead City). Pokud jde o další projekty z tohoto universa, příští rok se dočkáme seriálu The Walking Dead: Summit, který zakončí cestu Ricka (Andrew Lincoln) a Michonne (Danai Gurira). I v tomto případě půjde o minisérii o šesti epizodách.