Trailer: Robert Downey jr. hraje v novém seriálu hned několik padouchů najednou. A užívá si to!

Trailer: Robert Downey jr. hraje v novém seriálu hned několik padouchů najednou. A užívá si to!
The Sympathizer | HBO
Seriál je oficiálně popisován jako špionážní thriller a satira o bojích napůl francouzského a napůl vietnamského komunistického špiona během posledních dnů vietnamské války a jeho následném exilu ve Spojených státech. Režie všech epizod se ujal oceňovaný jihokorejský autor Park Chan-Wook (Old Boy).
Robert Downey jr. se v The Sympatizer ujal hned několika rolí výrazných padouchů (kongresmana, hollywoodského režiséra nebo agenta CIA) a v prvním traileru je ve všech rolích těžko k poznání.
The Sympathizer
Downey současně se svou ženou Susan, jež ho před léty vytáhla z drogové závislosti, seriál produkuje. „Adaptace důležité a mistrovské práce pana Nguyena vyžaduje vizionářský tým,“ uvedl v prohlášení Robert Downey jr. „S režisérem Parkem v jeho čele očekávám kreativní dobrodružství nejen pro mě, ale i pro Susan a celý Team Downey. Pro mě jako pro herce to bude i stimulující, protože budu hrát všechny ty komplexní vedlejší role. Je to přesně ta výzva, po které jsou toužil, a věřím, že divákům přineseme výjimečný zážitek.“
V seriálu dále hrají Hoa Xuande, Toan Le, Nguyen Cao Ky Duyen, Kieu Chinh a Sandra Oh. The Sympathizer vyjde na streamovací službě Max (bývalá HBO Max) někdy v průběhu příštího roku.