Trailer: Nejzábavnější vesmírní zabijáci osmdesátek se vrací ve velkém stylu!

Trailer: Nejzábavnější vesmírní zabijáci osmdesátek se vrací ve velkém stylu!
Critters: A New Binge | Shudder
Nyní tu konečně máme první trailer na seriál Critters: A New Binge a milovníci originálu si mohou oddechnout - vše zůstalo při starém:
Critters: A New Binge
Pro mladší ročníky bude tahle upoutávka zřejmě výletem do prehistorie, ale já mám osobně ze všech těch praktických efektů a absurdních vtípků neskutečnou radost. Je otázkou, jak bude fungovat celý seriál, ale minimálně trailer dokonale vystihl podstatu toho, o čem fenomén Critters vždy byl.
Pod seriál se podepsali producenti původní série a režie se ujal Jordan Rubin (horor Zombeavers o zombie bobrech). Natočeno je osm desetiminutových epizod, přičemž show původně vznikala pro streamovací službu go90, která ale v průběhu produkce zkrachovala. Nakonec ji uvede jiná streamovací služba a to Shudder (ano, také jsem ani o jedné nikdy dřív neslyšel).
Příběh zavede nás do satelitního městečka Burbank v Kalifornii, kam se vesmírní nenažranci vydají proto, aby našli druha, který tu kdysi zůstal po jedné misi. Nebude trvat dlouho a přirozeně způsobí v celém městě zmatek.
Critters: A New Binge
Critters: A New Binge
Nejlepší animované filmy za posledních 10 let?