Žravé potvůrky Critters mají důvod k úsměvu - dočkají se návratu. Dvakrát!

Žravé potvůrky Critters mají důvod k úsměvu - dočkají se návratu. Dvakrát!
Critters 3 | New Line Cinema
Je to tak, kultovní potvůrky Critters, které se kdysi v rámci filmové série dočkaly čtyř dílů, hlásí návrat. Ale než se dostaneme k podrobnostem...
zrave-potvurky-critters-maji-duvod-k-usmevu-konecne-se-dockaji-navratu
Leonardo DiCaprio při natáčení Critters 3 (1991)
A nyní už k samotné zprávě. Máme před sebou hned dva (nesouvisející) projekty - film a seriál. Pokud jde o film, připravuje ho stanice Syfy a natáčení odstartuje příští měsíc Jižní Africe. Nic víc se v tuhle chvíli o projektu neví.
Pokud jde o seriál, ten nese název Critters: A New Bingea jeho situace je... složitější. Seriál se točil již před nějakou dobou, podepsali se pod něj producenti původní série a režie se ujal Jordan Rubin (horor Zombeavers o zombie bobrech). V plánu bylo osm desetiminutových epizod, je ale otázkou, jestli se jich někdy dočkáme. Show totiž vznikala pro streamovací službu go90 (ano, taky jsem o ní nikdy neslyšel), která v průběhu roku zkrachovala a je otázkou, v jak pokročilé fázi natáčení bylo a zda se ji povede udat jinde.
Pokud ano, zavede nás do satelitního městečka Burbank v Kalifornii, kam se vesmírní nenažranci vydají proto, aby našli druha, který tu kdysi zůstal po jedné misi. Nebude trvat dlouho a přirozeně způsobí v celém městě zmatek.
Critters
Cynthia Garris, Terrence Mann