Nový díl hororové série Halloween pohlídá sám John Carpenter!

Nový díl hororové série Halloween pohlídá sám John Carpenter!
Normálně bychom u podobného návratu kroutili očima, protože málokdy se vydaří. V případě nového Halloweenu je ale důvod k radosti, protože na snímek dohlédne z pozice výkonného producenta sám John Carpenter, legendární režisér původního filmu z roku 1978. Carpenter se u diváků zapsal jako hororový klasik, který si ke svým filmům často i skládal hudbu. Potěší proto informace, že by se měl u nového dílu podílet i na soundtracku.
"38 osm let od natočení původního Halloweenu se pokusím pomoci s vytvořením pokračování, které všechny vyděsí," uvedl sám Carpenter.
S režií je v tuhle chvíli spojován v žánru zkušený Marcus Dunstan, režisér obou dílů The Collector a scenárista hororových sérií Saw a Krvavá hostina.
Zatím není jisté, zda snímek naváže na novou sérii od Roba Zombieho a kdy půjde do kin. Pokud jde o premiéru, nabízí se jako datum Halloween 2017.
Víte že...
... série Halloween láká nejen profesionální, ale i amatérské filmaře? Níže v souvisejících videích najdete několik fan-filmů, které stojí za pozornost.