Falcon a Winter Soldier to dají dohromady

Falcon a Winter Soldier to dají dohromady
| Marvel Studios
Disney si tak připravuje exkluzivní obsah pro svou vlastí streamovací službu. O jejich velkých plánech s tímto projektech jsem vás informovali již v zářijovém článku, kde jste se dozvěděli mimo jiné i to, že se svých seriálů dočkají hrdinové Loki a Scarlet Witch. Novými členy této limitované rodiny se nyní stávají Winter Soldier a Falcon.
falcon-a-winter-soldier-to-daji-dohromady
| Marvel Studios
Disney plánuje, že se do všech svých rolí vrátí i jejich původní představitelé, Winter Soldiera i Falcona by tak opět měli ztvárnit Sebastian Stan a Anthony Mackie. Autorem scénáře k seriálu bude Malcolm Spellman a na výrobě všech seriálů by se měl podílet kompletní tým kolem Kevina Feigeho. Každá ze vznikajících sérií by měla čítat od 6 do 8 dílů.
Dané seriály ale nejsou tím jediným, na co se mohou diváci těšit. Na streamu poběží i hrané verze slavných animáků jako Lady a Tramp, Petr Pan, Meč v kamen. Nového zpracování se dočká i rodinná komedie Past na rodiče. Seriálových verzí se navíc dočkají kromě v září zmíněných Příšerek s.r.o. i Šampióni a Mupeti. Samozřejmostí budou i produkty s logem Star Wars. Domov na zmíněném streamu bude mít i seriál Mandalorian a sedmá řada Star Wars: Klonové války.