Vetřelec: Dočká se nejslavnější vesmírný zabiják televizního seriálu?

Vetřelec: Dočká se nejslavnější vesmírný zabiják televizního seriálu?
Vetřelec | 20th Century Fox
Dříve bychom se podobné adaptace trochu obávali, ale v dnešní době se televize neštítí cpát do seriálů velké peníze, které jsou srovnatelné s filmovou hollywoodskou produkcí. Proto nám dělá radost zpráva, že u Foxů konečně začali pracovat na seriálu s vetřelčí tématikou. Zatím nemáme žádné konkrétní detaily, studio se ale prý již brzy o nějaké ty informace podělí.
Moment, android David nakonec nestvořil Vetřelce?
Téma24. 2. 2018
Moment, android David nakonec nestvořil Vetřelce?
Seriálová verze by jednoznačně dávala smysl. V prvé řadě proto, že se televizní tvorbě momentálně extrémně daří a těší se velkému zájmu, za druhé kvůli Covenantovi. Poslední filmový díl v režii Ridleyho Scotta fanoušky spíše rozdělil a - což je pro studio to nejdůležitější - v kinech si nevedl dobře. Změna prostředí by tak dávala smysl. Je třeba (před uvedením dalšího filmu, na což jednou dojde) najít nové fanoušky a těm starým připomenout, proč si sérii kdysi oblíbili.
A o čem by seriál mohl být? Já bych se osobně nebránil například tomu, kdybychom sledovali život kolonie na měsíci LV-426 předtím, než naplno vypukla vetřelčí invaze. Mohlo by jít o pěknou kombinaci klasické ponorky (žití v uzavřeném prostoru) a následné snahy o přežití. Pravda, konec již známe, ale nikdo nikdy neřekl, že z LV-426 nějaká duše nedokázala utéct.
Carrie Henn, Lance Henriksen, Sigourney Weaver, Paul Reiser
Vetřelec: Vzkříšení