Nováčci v řadách Avengers mají už první bitvu za sebou! Máme video a fotky z placu.

Nováčci v řadách Avengers mají už první bitvu za sebou! Máme video a fotky z placu.
A právě díky onomu hladu po informacích máme již k dispozici první fotky z natáčení, ačkoli se vše teprve rozbíhá a největší hvězdy na plac zatím nedorazily. Poprvé si tak můžeme prohlédnout Elizabeth Olsenovou, Jeremyho Rennera a Aarona Taylora-Johnsona v jejich výše zmíněných rolích. Co se na place děje můžeme jen spekulovat, stejně jako to, kde se dvojčata vzala v Itálii v doprovodu Hawkeye a bez dalších členů Avengers nebo agentů SHIELDU... Všechny ovšem rozhodně zaujal poslední obrázek, na kterém tvář chybí. "Kdo je to?" Ozývají se dotazy ze všech koutů světa. Že by to byl Ultron? Skutečně by nám ho filmaři ukázali hned na začátku?
novacci-v-radach-avengers-maji-uz-prvni-bitvu-za-sebou-jsou-tu-fotky-z-placu-4
novacci-v-radach-avengers-maji-uz-prvni-bitvu-za-sebou-jsou-tu-fotky-z-placu-1
novacci-v-radach-avengers-maji-uz-prvni-bitvu-za-sebou-jsou-tu-fotky-z-placu-10
Právě postava legendárního protivníka Avengers fanoušky extrémně zajímá a Marvel si je vědom toho, jak moc důležité to je. Takže bych o tom pochybovala. Na druhou stranu fotka příliš neukazuje a z toho, co vidět je, je jasné, že se této postavě (ať je to kdokoli) dostane řádné úpravy v počítačích.
novacci-v-radach-avengers-maji-uz-prvni-bitvu-za-sebou-jsou-tu-fotky-z-placu-5
novacci-v-radach-avengers-maji-uz-prvni-bitvu-za-sebou-jsou-tu-fotky-z-placu-7

VIDEO:

Avengers: Age of Ultron
Ultron je každopádně stěžejní. Ostatně sám prezident Marvel Studio Kevin Feige na jeho adresu uvedl: "Představování nových postav v Avengers 2, bude skutečně velká zábava. Naši padouši jsou úžasní a myslím si, že budou lidé nadšení z toho, co Joss Whedon a James Spader pro Ultrona připravují. Komiksového Ultrona všichni milujeme a vždy jsme ho milovali. To je také důvod, proč nechceme, aby byl jen robot. Chceme, aby měl mimořádnou osobnost a James Spader v tomto ohledu odvádí neuvěřitelnou práci. Rádi boříme všechna očekávání. Když si lidé, myslí, že ví, co přijde, překvapíme je a naservírujeme jim to úplně jinak. A přesně to dělá Spader s Ultronem."
Bojíte se nebo těšíte? :-)