Looney Tunes zpět v akci: Dočkáme se druhého Space Jamu?

Looney Tunes zpět v akci: Dočkáme se druhého Space Jamu?
Fanouškovský plakát k druhému dílu Space Jam
Protože volné pokračování Looney Tunes: Zpět v akci z roku 2003 úspěch nezopakovalo (film ve skutečnosti propadl), nabízí se návrat k tomu, co fungovalo. Dvakrát tolik, když v kinech aktuálně uváděný LEGO® příběh ukázal, že o trhlé animáky, které myslí i na dospělé, je pořád ve světě zájem.
looney-tunes-zpet-v-akci-dockame-se-druheho-space-jamu
Fanouškovský plakát k druhému dílu Space Jam
Drby o tom, že by se mohl natočit Space Jam 2, odstartoval již v srpnu 2012 basketbalista LeBron James, když na svém twitteru sdílel příspěvek o tom, jak má moc rád původní Space Jam a že by si rád zahrál v pokračování. To přirozeně spustilo vlnu reakcí a začaly se pomalu rojit spekulace o tom, že svým přáním LeBron odstartoval skutečné práce na filmu. Minulou sobotu přišel filmové server Deadline s informací, na kterou fanoušci léta čekali: Space Jam 2 opravdu vzniká. Je ale otázkou, kdo v něm bude hrát.
Sportovní novinář Brian Windshorst, což není žádné béčko, ale renomovaný člověk ve svém oboru, totiž okamžitě na svém twitteru kontroval, že od LeBronových zdrojů ví, že basketbalista na Space Jamu 2 aktuálně nepracuje. To nicméně neznamená, že film nevniká. Ostatně, LeBron jen projevil zájem, nemluvil o tom, že by byl skutečně v kontaktu se studiem. Tak třeba se druhého Space Jamu opravdu dočkáme. Já bych se za něj určitě nezlobil. Bugs Bunny a jeho parta, ti mi vždycky umí zvednout náladu.