Kdo si místo Paula Walkera zahraje legendárního zabijáka Hitmana?

Kdo si místo Paula Walkera zahraje legendárního zabijáka Hitmana?
Agent 47 alias Hitman je slavná videoherní postava, která při svém prvním pokusu o vstup na filmové plátno v roce 2007 dopadla neslavně. Tehdy se pokusil chladnokrevného plešatého zabijáka "oživit" Timothy Olyphant a role mu jednoduše nesedla. Snímek kritiky odstřelily a ani diváci nebyli zrovna nadšení. Začalo se proto pracovat na restartu, přičemž studio angažovalo pro hlavní roli Paula Walkera. Po jeho nečekaném odchodu bylo otázkou, jak to s projektem bude dál. Nyní máme jasno: Hitmana si zahraje Rupert Friend.
kdo-si-misto-paula-walkera-zahraje-zabijaka-hitmana-1
Peter Quinn se v podání Ruperta Frienda ihned stal miláčkem fanoušků seriálu Homeland.
Většině z Vás teď nejspíš prolétlo hlavou "Kdo to je?". Friend je dobře známý hlavně fanouškům seriálu Ve jménu vlasti (=Homeland), kde hraje elitního agenta Petera Quinna. Friend se z obrázků nezdá, protože vypadá tak trochu jako druhý Orlando Bloom, ale co je důležité, tenhle chlapík má opravdu silné charisma a je něco jako o dost drsnější a stylovější Bloomova verze.
Obsazení Walkera mi nevadilo, Friend mi ale (ve vší úctě) přijde jako mnohem lepší volba. Snad mu role Hitmana otevře dveře do Hollywoodu.
Obrázek článku