Tom Cruise se vydá na pátou Mission: Impossible. Kdo ho povede?

Tom Cruise se vydá na pátou Mission: Impossible. Kdo ho povede?
“Aktuálně pracujeme na různých variantách," řekl Cruise k pátému dílu série Mission: Impossible. "Mluvíme o koncepci. Strašně rád dělám to, že když cestuju po světě, abych propagoval nějaký film, dívám se na různá místa, procházím města. Hledám zajímavou architekturu, něco inspirujícího."
Tom Cruise
Poslední díl s podtitulem Ghost Protocol se stal celosvětovou senzací a s tržbami blížícími se 700 milionům dolarů i nejúspěšnějším dílem série. Fanoušci tím dali studio jasně najevo, že o sérii s Cruisem v hlavní roli mají nadále obrovský zájem a on sám se myšlence dalšího dobrodružství agenta Ethana Hunta nebrání. "Udělám vše proto, abych divákům nabídl to, co chtějí. Je to pro mě výzva a současně je hrozná zábava ty filmy natáčet."
Studio již prý dalo projektu zelenou, přičemž top kandidátem na režiséra je Christopher McQuarrie, který aktuálně dokončuje jiný film s Cruisem a to Jack Reacher: Poslední výstřel (2012). Pokud se budeme držet zpráv z minulého roku, pátý díl by znamenal návrat nejen Cruise jako Hunta, ale i Pauly Patton, Simona Pegga a Jeremyho Rennera v rolích členů jeho týmu.
Víte že...
... se první a čtvrtý díl natáčely v Praze? Zatímco však jednička naše milé město neskrývala, ve čtyřce filmaři Prahu využili jako základ jiných měst.