Prohlédněte si nový mezinárodní plakát a klip k Total Recall

Prohlédněte si nový mezinárodní plakát a klip k Total Recall
Total Recall
Před nedávnem druhý uvolněný trailer (s cz titulky najdete zde) na nový Total Recall (2012) vypadá přímo fantasticky a to nejen z hlediska výpravy a speciálních efektů, ale i v rámci castingu, vystavění akčních scén a nájezdů kamer. Z původně „zbytečného remaku“ se poměrně rychle stal jeden z nejočekávanějších filmů sezóny. Studio to moc dobře ví a tak postupně zásobuje internet novými materiály. Tentokrát došlo na mezinárodní plakát.
Kate Beckinsale, Colin Farrell, Jessica Biel
Total Recall
Mno, původní poster se povedl o něco více. Sice Zdrojový kód (2011), ale působí kompaktněji. Nový plakát je trochu přeplácaný a vypadá to, jakoby hlavy Colina Farrella a Jessicy Biel úplně neladily se zbytkem těl. Studio též uvolnilo první klip z filmu, v němž je hlavní hrdina prvně konfrontován se svou novou identitou. Scéna má přímo ďábelské grády!
Nový Total Recall (2012) vstoupí do českých kin již 16. srpna 2012.
Víte že...
... přestože je s filmem spojován Ethan Hawke, údajně ho v kině neuvidíme? Dle jeho slov se bude, přestože jeho role měla ve scénáři na pět stran dialogů, účasnit pouze virální kampaně. Tvůrci to zatím nepotvrdili.