Sbal prachy a vypadni, Snydere

Sbal prachy a vypadni, Snydere
Zack Snyder | Warner Bros.
UPDATE:Podle mluvčího Warnerů jde o pouhou mediální kachnu, která nemá s realitou nic společného. Snyder je (minimálně v tuhle chvíli) stále ve hře a jde jen o to, až bude mít on sám na Xerxes čas.
Guy Ritchie
Guy Ritchie | Warner Bros.
PŮVODNÍ ZPRÁVA:Snyder ho totiž nakonec nebude režírovat. Místo něho se studio rozhodlo vsadit na britský import Guye Ritchieho, který v současné době září v Hollywoodu díky Sherlocku Holmesovi. Je to vlastně logická volba, neboť s ním mají Warneři díky excentrickému vyšetřovateli dobré zkušenosti a nemusí se bát o to, že by byl výsledek vizuálně fádní. Přesto je otázkou, jakým směrem chce studio Ritchieho tlačit. Od začátku se mluvilo o tom, že bude Xerxes stejně „epicky zpomalený a vizuálně vypiplaný“, jako jeho předchůdce a Ritchieho filmařský podpis má přeci jen jiný styl. Prequel se má navíc odehrávat na ploše deseti let, nabídnout obří bitvy (na souši i na moři) a rozzuřené bohy a tam už pro žádné „možná“ prostor není. Ritchie buď bude otrocky kopírovat, nebo bude v pozici „toho, kdo přináší nový styl“ (což je vzhledem k oblíbenosti Třístovky opravdu nevděčné místo).
Snyder má každopádně utrum a jeho jedinou nadějí na návrat na výsluní zůstává nový Superman, kterého dostal před nedávnem na starost. Tak schválně, jak se pánové s látkami poperou.