Margot Robbie chystá komiksovku od tvůrce Deadpoola. Režie se ujme známá herečka

Margot Robbie chystá komiksovku od tvůrce Deadpoola. Režie se ujme známá herečka
Barbie | Warner Bros.
Olivia Wilde se na adaptaci komiksu chystá už velmi dlouho, s jejím filmem pro tandem Sony/Marvel se ale už prakticky přestalo počítat. Nyní se zdá, že se k superhrdinské podívané přece jen dostane, i když jinou cestou. Dala se dohromady nejen s Margot Robbie, ale i producentem filmových X-Menů Simoen Kinbergem a společně se chystají přivést k životu naší milovanou superhrdinku Avengelyne!
Olivia Wilde
Olivia Wilde

Herečka

Dobře, nebudeme předstírat, že o této postavě slyšel kdokoliv, kdo někdy zahlédl denní světlo. To ale nakonec může znamenat, že tvůrkyně a tvůrci nebudou svázaní očekáváními a předpoklady. Tuto postavu navíc vytvořil Rob Liefeld, jenž se podílel na vzniku veleúspěšného a milovaného Deadpoola.
Avengelyne
Avengelyne | Marvel Studios
Avengelyne je (otevíráme Wikipedii...) „anděl bojující se silami zla, jenž se často ocitá tváří v tvář démonům a dalším monstrům". To zní, jako že by s tím snad mohla být zábava? Podle doprovodných obrázků navíc tenhle anděl v podobě sličné dámy vede věčný souboj i s konceptem příliš zahalujícího oblečení. Nicméně těžko říct, jak se feministické duo Wilde a Robbie chopí tohoto aspektu postavy.
Olivia Wilde je ve čtyřiceti na rozcestí. Populární herečka si pod sebou možná podřezala větev
Téma10. 3. 2024
Olivia Wilde je ve čtyřiceti na rozcestí. Populární herečka si pod sebou možná podřezala větev
Robbie v tuto chvíli projekt zaštiťuje jen jako producentka. nezapomínejme ale, že se stejným předpokladem přistupovala zprvu i k Barbie. Hlavní roli hrát nechtěla, nicméně se nakonec nenašel nikdo jiný. V tomto případě se sice nezdá pravděpodobné, že by Robbie vstoupila do hlavní role, ale udrží se za kamerou? A co samotná Wilde, která v minulosti neměla problém hrát ve svých režijních počinech?
Filmová verze Avengelyne se mohla poprvé odlepit od země v roce 2013, ale nakonec z toho sešlo. Snad bude mít tedy tenhle produkční tým víc štěstí. Nyní hledá plnou studiovou podporu a dává do kupy celou partu. Přítomnost Robbie by snad měla zajistit zájem producentů, i když zatím není nic jisté. Chcete tenhle projekt?
Podívejte se na žebříček nejočekávanějších filmů roku podle databáze Kinoboxu.
zdroj: Variety, Wikipedia