Třetí Muži v černém a tvář Kapitána Ameriky

Třetí Muži v černém a tvář Kapitána Ameriky
treti-muzi-v-cernem-a-tvar-kapitana-ameriky-1
Dobře, teď už trochu vážněji. Will Smith dlouhá léta platit za herce, který se nerad vrací ke svým rolím (podobný přístup vyznává i Jim Carrey). Léta plynou a Smith se stal pokornějším. Ostatně, když máte jistotu, že váš film jen díky opakovačce vydělá půl miliardy, příliš neremcáte. Dlouhou dobu se tak mluví o tom, že vzniknou třetí Mizerové a ve hře byli prakticky od premiéry dvojky i třetí Muži v černém. Nyní se konečně něco děje. Se Smithem se počítá, zato nad Tommym Lee Jonesem se vznáší otazník. Místo toho často padá jméno Joshe Brolina (záporák, nebo nový parťák?). Vše bude závislé na tom, co se honí v hlavě scenáristovi Etanu Cohenovi, který trojku dostal na starost. To lze vnímat jako dobrou zprávu, neboť právě Cohen stojí za zběsilým scénářem parodie Tropic Thunder.
Mezi dlouho diskutované projekty patří též celovečerní kapitán Amerika. Casting se táhl velmi dlouho a fanoušci předlohy již téměř proklínali studio pro nerozhodnost. Tak tu máme rozhodnutí – ve filmu The First Avenger: Captain America bude hrát Chris Evans, který má superhrdinské zkušenosti ze série Fantastická čtyřka. Těžko říct, jestli je to dobrá zpráva. Ještěže bude Evansovým protivníkem Hugo Weaving coby Red Skull. Jen připomeňme, že režíruje Joe Johnston (Jurský park).
Víte že?
... se původně úvod a finále druhých Mužů v černém odehrávalo ve WTC? Kvůli událostem z 11. 9. 2001 museli filmaři Věže obchodního centra nahradit 282 metry vysokou Chrysler Bulding.