Nová akční hvězda? Conor McGregor chce jít po úspěchu Hrozby smrti ve stopách Arnolda a Stalloneho

Nová akční hvězda? Conor McGregor chce jít po úspěchu Hrozby smrti ve stopách Arnolda a Stalloneho
Hrozba smrti | Amazon Prime Video
Nový Road House měl mediální pozornosti poměrně hodně. Nejdříve na sebe přímočarý snímek upozornil během natáčení, kdy Jake Gyllenhaal natáčel jednu z bitek během reálného zápasnického večera UFC. Před premiérou zase médii proběhl příběh frustrovaného režiséra Douga Limana, jenž se nemohl smířit s tím, že jeho snímek nejde do kin. Nakonec je tu samozřejmě herecká účast jednoho z nejznámější MMA fighterů Conora McGregora, který na sebe strhl pozornost již v traileru a zahrál si jednu z hlavních záporných rolí.
Hrozba smrti
Hrozba smrti
67%
Právě McGregorova role je pak diváky považována za jeden z nejvýraznějších prvků snímku. Zatímco někteří diváci žehrají na pomalé tempo a nevyváženou Limanovu režii, výkon Gyllenhaala a právě McGregorovu přirozenou živelnost chválí téměř všichni. Akční jednohubku, která se snaží svézt na vlně žánrovek z osmdesátek a devadesátek, tak pro mnoho diváků tlačí do sympatického průměru právě tyto dvě hvězdy. McGregor si blbnutí před kamerou užil a evidentně cítí, že by Hrozba smrti nemusela být jeho posledním filmem.
I když se tak aktuálně stále věnuje i sportovní kariéře, v youtuberském pořadu The MMA Hour with Ariel Helwani uvedl, že dobytí Hollywoodu je jeho dalším velkým cílem, jemuž se hodlá naplno věnovat. Chce se navíc v tomto směru inspirovat těmi nejlepšími. „Nyní je na řadě Hollywood. Pomyslete na to velké množství filmů, jež mohu natočit. Na to množství šílených věcí. Podívejte se na muže typu Arnold Schwarzenegger či Sylvester Stallone, jaké skvělé filmy vytvořili, co dokázali. A teď si představte, jaké snímky mohou vzniknout se mnou,“ řekl McGregor. Už dříve pak oznámil, že mu byly herecké příležitosti nabízeny i v minulosti, kvůli MMA kariéře je však vždy odmítal. To se ale nyní změní.
Hrozba smrti
Hrozba smrti | Amazon Prime Video
Je to ovšem přeci jen trochu optimistické prohlášení vzhledem k tomu, že jeho part v Hrozbě smrti není úplně profi hereckým výkonem, ale jedná se spíš o trefné obsazení člověka, který má zkrátka v roli šílené karikatury Knoxe jen hrát tak trochu sám sebe. A přepnutí McGregora do jeho šíleného mediálního hávu mu samozřejmě nedělá problém. Otázkou je, zda dokáže ze sebe vymačkat i něco jiného, a jak rychle by se s podobnou polohou divákům okoukal. Na druhou stranu díky své MMA minulosti a extrovertnímu vystupování by se v přepálených akčních žánrovkách ve stylu série Rychle a zběsile rozhodně neztratil. Co si myslíte vy? Potřebuje Hollywood Conora McGregora?
Podívejte se také na žebříček nejlepších akčních filmů podle Kinoboxu.
Zdroj: The MMA Hour with Ariel Helwani, Sportskeeda, Screen Rant