Nejpamátnější momenty v historii Oscarů: Smithova facka, špatná obálka i nahý Cena

Nejpamátnější momenty v historii Oscarů: Smithova facka, špatná obálka i nahý Cena
Nejpamátnější momenty na Oscarech | Getty Images

Ryan Gosling „I'm Just Ken”

Ryan Gosling a Mark Ronson zaujali diváky na letošním udílení Oscarů svým úžasným vystoupením, při kterém předvedli svůj hit I'm Just Ken". Gosling začal vystoupení z publika po boku Margot Robbie a všem ukázal, jak dobrým zpěvákem ve skutečnosti je. Na pódiu se ke Goslingovi připojil Simu Liu, Kingsley Ben-Adir, Ncuti Gatwa a další „Keni" z filmu Barbie, kteří si oblékli elegantní obleky s fraky a cylindry. Společně, tak všichni vytvořili nezapomenutelnou atmosféru plnou stylu a šarmu. Během tohoto vystoupení navíc překvapivě zazářil i legendární kytarista Slash, jenž tuto momentku ještě více umocnil svým skvělým sólem.
Ryan Gosling
Ryan Gosling

Herec, Producent

Jimmy Kimmel a Donald Trump

Protože měl moderátor Jimmy Kimmel ke konci nedělní dobře rozjeté show „minutu navíc", rozhodl se ji využít k tomu, aby zmínil bývalého prezidenta Donalda Trumpa. „Jsem na něco opravdu hrdý a napadlo mě, jestli bych se s vámi o to nemohl podělit. Právě jsem dostal recenzi," zavtipkoval moderátor. Kimmel pokračoval čtením příspěvku, který Trump sdílel na své sociální síti Truth Social.
„Byl někdy na Oscarech horší moderátor než Jimmy Kimmel?" stálo v příspěvku. „Jeho úvod bylo zahájením méně než průměrného člověka, který se příliš snaží být něčím, čím není a nikdy nemůže být." Kimmel na to reagoval otázkou: „Děkuji, že jste se díval, pane prezidente. Už skončil váš pobyt ve vězení?"
Nejpamátnější momenty na Oscarech

Nahý John Cena

Možná ten vůbec nejpamátnější moment z celého večera byl, když se John Cena procházel po pódiu nahý. Opravdu, bývalý wrestler se společně s Jimmym Kimmelem dohodl na scénce, která dala vzpomenout na událost z roku 1974, kdy Davida Nivena přerušil nahý muž, jenž vběhl na pódium. Jednalo se o skutečně vtipný moment, který rozesmál jak všechny v sále, tak i diváky u obrazovek.
Pojďme zmínit ještě dva momenty, které se staly již dříve a více informací o nich najdete ve videu.

Sacha Baron Cohen

V roce 2012 se na červeném koberci objevil známý britský komik Sacha Baron Cohen a v tu chvíli bylo jasné, že se opět stane něco památného. Sacha se už nejednou na předávání objevil jako jeden ze svých filmových charakterů a tentokrát to byl diktátor Aladeen. Ten následně „omylem” vysypal popel zesnulého přítele Kim Čong-ila na jednoho z moderátorů. Vtipný moment, který se stal již před 12 lety, pobavil snad všechny kromě špinavého moderátora.
Sacha Baron Cohen
Diktátor | Paramount Pictures

Angelina Jolie

Většina lidí si dnes už ani nevzpomene na oscarový večer roku 2000, kde Angelina Jolie proměnila hned svou první nominaci ve vítězství. Více než o jejím úspěchu se však tenkrát mluvilo o jejím polibku s bratrem na červeném koberci. Až přílišná láska mezi sourozenci působila velmi zvláštně. Když Angelina při přebírání ceny ještě několikrát nezapomněla zmínit, jak moc miluje svého bratra, bulvární články měly žně.
Podívejte se také na nejlepší filmy podle databáze Kinoboxu.
Zdroj: Kinobox