Aristokratka se dostává do varu a může za to Deniska! První trailer je venku

Aristokratka ve varu: první teaser trailer
Aristokratka ve varu | Evolution Films / Zuzana Panská
Aristokratka ve varu
Aristokratka ve varu
65%
A o tom, že právě postava velmi netradiční dívky bude pro děj Aristokratky ve varu klíčová, svědčí i první oficiální teaser trailer. Její přítomnost vpustí do zatuchlých a mrtvolných zdí zámku Kostka vskutku pořádný závan větru a paní Tichá bude mít asi o dost vyšší spotřebu domácí ořechovky.
Aristokratka ve varu: teaser trailer | Falcon
Děj filmu navazuje na předešlé události. Rodina Kostkových se ze všech sil snaží celou ohromnou domácnost ufinancovat, ale příliš se jí to nedaří. Muflonů (tedy návštěvníků, jak jim Josef říká) jezdí stále méně, protože zvěst o Mariině prokletí už nikoho příliš nezajímá a přijít s novým podnikatelským nápadem není nic lehkého, zvláště když vám právě na krk hodili jeden nezvladatelný krk navíc...

Kostkovi si zahrají Hynek Čermák, Tatiana Dyková a Yvona Stolařová a chybět nebude ani nezbytný personál – hospodyně paní Tichá (Eliška Balzerová), kastelán Josef (Martin Pechlát) a údržbář Krása (Pavel Liška). Jako právník Benda se vrací Vojtěch Kotek a Maxe Launa si zopakuje Zdeněk Piškula. Premiéra Aristokratky ve varu je v plánu 18. ledna 2024.
Podívejte se na žebříček nejlepších českých filmů podle hodnocení uživatelek a uživatelů Kinoboxu.