Nadupaná marvelovka The Eternals představí první hluchou superhrdinku

Nadupaná marvelovka The Eternals představí první hluchou superhrdinku
Živí mrtví | AMC
Pro herečku Lauren Ridloff to nebude poprvé, co ztvární postavu, která má stejný handicap jako ona sama. Fanoušci seriálu Živí mrtví (2010) si mohou vzpomenout, že herečka v něm ztvárnila hluchoněmou Connie, jednu z bandy nových přeživších, kteří se divákům představili v deváté sérii. V připravovaných The Eternals se tak ujme postavy Makkari, což byla v komiksových předlohách původně mužská postava, jejíž silou byla nadlidská rychlost. Pro filmové účely však byla postava změněna, bude se tak jednat o vůbec první hluchou superhrdinku na filmovém plátně. Lauren se vůbec netají tím, že je z této skutečnosti nadšená.
"Z faktu, že mi byla poskytnuta příležitost reprezentovat komunitu hluchých, jsem spíše nadšená než ohromená. Mám opravdu radost, že mohu takovou dějovou linku přenést do filmového marvelovského univerza. Myslím si, že pro podobné příběhy je tu ještě mnoho místa."
Snímek The Eternals se bude točit kolem nesmrtelných bytostí, které se budou muset spojit, aby mohly porazit své zlé rivaly Devianty. Nečekejte však žádné napojení na nynější marvelovské filmy, The Eternals si pojedou zcela po svém. Původně měl snímek vyjít už tento měsíc, ale pandemie koronaviru omotala svoje nakažlivá chapadla i kolem tohoto projektu, tudíž se ho dočkáme až za rok v listopadu v roce 2021.
the-eternals-predstavi-prvni-hluchou-superhrdinku
Lauren Ridloff | AMC