Trailer: Slaďoušek Zac Efron je ztělesněné zlo s lidskou tváří

Trailer: Slaďoušek Zac Efron je ztělesněné zlo s lidskou tváří
Zlo s lidskou tváří | Voltage Pictures
Autorem scénáře je debutující Michael Werwie a v centru jeho dění je nefungující vztah mezi Bundym a jeho přítelkyní Liz (ve filmu ji hraje Lily Collins). Bundy se dopustil mnoha vražd a znásilnění mladých dívek a žen. V jeho hrůzných činech mu pomáhal neuvěřitelný šarm, kterým si získával jejich důvěru. Vraždil chladnokrevně a drze. Všichni, kdo ho poznali, hovoří o lidské zrůdě bez citů. Což je pro Efrona hodně velká herecká výzva (ale je pravdou, že nějaké ty zkušenosti už má - novou Pobřežní hlídku zabil s přehledem).
Byla to právě Liz, která policii několikrát upozorňovala na to, že by Bundy mohl být pachatelem přibývajících neobjasněných vražd. Policie jí zpočátku nevěřila a i Liz v podivném vztahu s Bundym pokračovala. Vše skončilo v roce 1978, kdy Bundyho konečně zatkla policie. Jeho poprava se uskutečnila v roce 1989 na Floridě. Po letech popírání se před svou popravou přiznal k 30 vraždám mezi lety 1974 – 1978. Skutečné číslo zločinů ale mohlo být mnohem vyšší i s ohledem na to, že mohl začít vraždit daleko dříve. Dodnes má policie velké množství případů neobjasněných a podle určitých stop je mohl spáchat právě Bundy. To už se ale nikdy nikdo nedozví.
Snímek vstoupí do českých kin 9. května. Režíruje Joe Berlinger (Záhada Blair Witch 2), dále hrají Haley Joel Osment, John Malkovich a Jim "Sheldon Cooper" Parsons v roli vedoucího žalobce, který jde Bundymu po krku.
Příběh jednoho z nejznámějších a nejmilovanějších sériových vrahů historie, Teda Bundyho. Překvapivým vypravěčem filmu je Bundyho přítelkyně, která s ním v době vražd žila pod jednou střechou a o jeho hrůzyplné činnosti neměla ani potuchy. Až postupně zjišťuje, že muž, s nímž vedla láskyplný rodinný život, je jedním z nejhledanějších a největších monster Ameriky.
1e74d638
Zlo s lidskou tváří | Voltage Pictures