Tom Hanks má slunce v duši aneb Jeho pan Rogers na první fotce z natáčení

Tom Hanks má slunce v duši aneb Jeho pan Rogers na první fotce z natáčení
Neznáte? Nevadí, filmaři vám ho představí. Fred Rogers je americkou televizní ikonou, spisovatelem, loutkářem, hudebníkem a producentem. Nejvíce proslul jako moderátor televizního pořadu pro předškolní děti Mister Rogers' Neighborhood, tedy něco jako naše Kouzelná školka. :-)
tom-hanks-ma-slunce-v-dusi-aneb-jeho-pan-rogers-na-prvni-fotce-z-nataceni
tom-hanks-ma-slunce-v-dusi-aneb-jeho-pan-rogers-na-prvni-fotce-z-nataceni-1
Životopisný snímek You Are My Friend se soustředí na postavu Freda Rogerse (Tom Hanks), který proslul svou milou, přátelskou povahou a tím, že se snažil udělat život kolem sebe hezčí a příjemnější. Autory scénáře jsou Micah Fitzerman-Blue a Noah Harpster, kteří mají na kontě na Emmy nominovaný scénář k seriálu Transparent.
Dalším prvkem příběhu bude i to, jaký měl Rogers vliv na novináře Toma Junoda (Matthew Rhys). Junod byl cynický novinář a spisovatel, který velmi nerad souhlasil s tím, že pro Esquire napíše o Rogersovi článek. Výsledkem bylo to, že se během jediného sezení už navždy změnil jeho pohled na svět.
Režíruje herečka a od letošního roku též autorka Marielle Heller (Mezi náhrobními kameny) a premiéra snímku You Are My Friend by měla proběhnout na podzim příštího roku.