Tajemství jejich očí prozradí Julia Roberts. SOUTĚŽTE o lístky na předpremiéru.

Tajemství jejich očí prozradí Julia Roberts. SOUTĚŽTE o lístky na předpremiéru.
Tajemství jejich očí
Oficiální text distributora: Jak vysoká je cena, kterou musíme platit za posedlost? Na to odpovídá mysteriózní thriller Tajemství jejich očí, který se noří hluboko do osobních témat ztráty, zrady a nehynoucí rodičovské touhy napravit nevyslovitelnou křivdu. Vyšetřovatelka státního návladního Jess Cobb (Julia Roberts), agent FBI Ray Kasten (Chiwetel Ejiofor) a zástupkyně státního návladního Claire Sloan (Nicole Kidman) patří k nejlepším v celém Los Angeles. Když dostanou Jess a Ray za úkol vyšetřit nález brutálně zavražděné mrtvoly pohozené v popelnici, vzápětí zjistí něco nepředstavitelného – obětí je Jessina nezletilá dcera Caroline. Ray a Jess spojí síly s Claire, aby dopadli vraha a předali ho spravedlnosti. Jenže jejich snaha se střetává s tvrdou realitou: podezřelý je federálně chráněným svědkem, takže se rychle vrací zpátky na svobodu. Ani o třináct let později se Ray, Jess a Claire nedokáží vyrovnat s následky tragédie a neúspěchu a vezmou spravedlnost do vlastních rukou...
V hlavních rolích snímku Tajemství jejich očí se představí oscarové herečky Julia Roberts a Nicole Kidman. Mysteriózní thriller je remakem oscarového dramatu Tajemství jejich očí (2009). Scénář napsal a novinku režíroval Billy Ray, který byl na Oscara nominován za scénář k dramatu Kapitán Phillips (2013).

Trailer k filmu:

Tajemství jejich očí
Dokáží z citlivého a těžkého tématu hvězdní herci vykřesat napínavé drama se světlem na konci tunelu? Dozvíte se již 21. ledna v kinech. A jestli se nemůžete dočkat, soutěžte a vyhrajte vstupenky na pražskou předpremiéru (úterý 19. ledna od 19:30 v Cinema City Slovanský dům) Tajemství jejich očí.
Jaká jsou pravidla soutěže?
Ode dneška do neděle 17. ledna 2016 do 23:59 napište 3 nové komentáře k filmům (delší než 250 znaků) a na e-mail soutez@kinobox.cz zašlete váš nick name. Pět z vás obdrží po dvou lístcích na úterní předpremiéru.