Vyznavači extrémních sportů natáčeli Bod zlomu. A člověk při jejich kouscích tají dech.

Vyznavači extrémních sportů natáčeli Bod zlomu. A člověk při jejich kouscích tají dech.

Snowboarding:

Bod zlomu
XAVIER DE LE RUE je vynikajícím snowboardistou zběhlým v mnoha způsobech jízdy. Věnoval se závodění i freestylu. Je schopný ve velkých sjezdech i na prašanu. Získal několik titulů v šampionátu Freeride World a čtyřikrát se stal šampiónem v soutěži Snowboard Cross World. Je držitelem předních snowboardových ocenění jako Biggest Guts Award (Cena za největší odvahu) z akce Reels Festivals nebo Standout of the Year (Borec roku) v anketě TransWorld Rider. V roce 2009 ho magazín Snowboarder vyhlásil jezdcem roku.
 

Surfing v obřích vlnách:

Bod zlomu
LAIRD HAMILTON je mnohými považován za strůjce řady inovací v surfování. Časopis Surfer Magazine ho označil za nejskvělejšího, nejodvážnějšího, nejstatečnějšího a nejlepšího surfaře na světě. Je mezinárodní ikonou v oblasti fitness a správné výživy. Napsal knihu Force of Nature: Mind, Body, Soul and, of Course, Surfing.
 

Wingsuite:

Bod zlomu
JON DEVORE je profesionální parašutista a kameraman. Má za sebou 21 let zkušeností, více než 19 000 seskoků, seskoků BASE jump a letů s wingsuitem. Je dvojnásobným světovým šampiónem a trojnásobným národním šampiónem. Posledních 13 let je leteckým koordinátorem kaskadérského týmu Red Bull Air Force. DeVore je uznávaným šéfem kaskadérů v Hollywoodu.
 

Volné lezení:

Bod zlomu
CHRIS SHARMA má pověst jednoho z nejlepších horolezců na světě. Proslavil se díky takřka nadpřirozeným schopnostem a neuvěřitelným prvním výstupům na několik dosud nezdolaných vrcholů. Odysea rodáka z kalifornského Santa Cruz vede posledních 20 let křížem krážem po světě. Jeho cílem je najít a pokořit nejkrásnější a nejnáročnější skály. Zpopularizoval několik způsobu lezení včetně boulderingu, sportovního lezení nebo disciplíny zvané psicobloc, jež zahrnuje slézání útesů na Španělském ostrově Mallorca – bez jištění lanem, pouze s hlubokým oceánem pod sebou.