Zaběhněte si s drsňákem Liamem Neesonem pro ceny k filmu Noční běžec (SOUTĚŽ)

Zaběhněte si s drsňákem Liamem Neesonem pro ceny k filmu Noční běžec (SOUTĚŽ)
Noční běžec
Oficiální text distributora: Brooklynský gangster a produktivní zabiják Jimmy Conlon (Liam Neeson), kdysi přezdívaný Hrobník, už zažil lepší časy. Nyní 55 letého Jimmyho, dlouholetého nejlepšího přítele mafiánského bosse Shawna Maguirea (Ed Harris), pronásleduje kromě hříchů minulosti také zarputilý detektiv (Vincent D'Onofrio), který byl celých 30 let vždy o krok pozadu za Jimmym. V poslední době se však zdá, že Jimmy nachází jedinou životní útěchu na dně sklenky whisky. Ale když se terčem stane Mike (Joel Kinnaman), Jimmyho syn, kterého celá léta neviděl, musí se Jimmy rozhodnout mezi zločineckou rodinou, kterou si vybral dobrovolně, a skutečnou rodinou, kterou kdysi dávno opustil.
Neeson to ani tentokrát nebude mít vůbec jednoduché. Ale podobně jako v předchozích případech to herec s tváří napraveného bad-ass hrdiny zcela jistě dá. A vy mu můžete pomoct. Jak? Třeba si zaběhat. Ve spolupráci s distribuční společností Freeman Entertainment jsme si pro vás připravili soutěž o 3x2 lístky do sítě multikin CineStar na film Noční běžec, 3 filmová trička a 3 chytré pomocníky, kteří vám při tom běhání pohlídají vaše smart přístroje. A pokud jste skutečně odvážní, můžete si dát po vzoru Liama Neesona rovnou noční běh. Bez Eda Harrise v závěsu, samozřejmě.
Noční běžec
Jaká jsou pravidla soutěže?
Abyste měli šanci dosáhnout na lákavé ceny, nemusíte uběhnout ani metr. I když vám to samozřejmě pro zdravý krevní oběh doporučujeme. Máme pro vás jiný úkol - vybrat z žebříčku vašeho nejoblíbenějšího herce. Promýšlejte, oceňujte hvězdičkami a pokud snad váš favorit v našem žebříčku nefiguruje, přidejte ho jednoduše sami. Spolu s tím nám do pátku 17. dubna 2015 do 23:59 zašlete na e-mail soutez@kinobox.cz váš nick name. Pokud u nás ještě nejste zaregistrovaní, jednoduše tak učiníte zde.
liam-neeson-je-nocni-bezec-zabehnete-si-pro-filmove-ceny-soutez-1
Tři z vás se mohou těšit na chytrého běžeckého pomocníka...