Noční běžec

69%
Noční běžec

Brooklynský gangster a produktivní zabiják Jimmy Conlon (Neeson), kdysi přezdívaný Hrobník, už zažil lepší časy. Nyní 55letého Jimmyho, dlouholetého nejlepšího přítele mafiánského bosse Shawna Maguirea (Harris), pronásleduje kromě hříchů minulosti také zarputilý detektiv (D'Onofrio), který byl celých 30 let vždy o krok pozadu za Jimmym. V poslední době se však zdá, že Jimmy nachází jedinou životní útěchu na dně sklenky whisky. Ale když se terčem stane Mike (Kinnaman), Jimmyho syn, kterého celá léta neviděl, musí se Jimmy rozhodnout mezi zločineckou rodinou, kterou si vybral dobrovolně, a skutečnou rodinou, kterou kdysi dávno opustil. (Warner Bros. CZ)




Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
6.5
Taková ta klasika od Neesona,která nasazenou laťku nepřelezla a ani nepodlezla. Opět nás čeká pořádná chlapská zábav a plná akce a tvrďáckých dialogu a ostrých pohledů. Postavit proti Neesonovi jako záporáka Eda Harrise byl skvělý nápad,který se výtečně osvědčil.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
6.5
Ed Harris jako mstitel a Liam Neeson jako ochránce.. dobrá volba. Oba herci ve svém živlu a film jako celek funguje dobře. Je to klasika, která ničím nepřekvapí, ale je to velmi slušná akční jízda ve zběsilém tempu, navíc slušně zpracovaná. Film asi žádného fanouška tohoto žánru nezklame a zejména Liam Neeson opět přidal svou nemalou trošku do dobře klapajícího mlýna.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
9
Liam Neeson se v akčním žánru nějak usadil a dá se říci, že má vcelku šťastnou ruku na scénáře. I když práce režiséra je také jednoznačná. Temný akční snímek s temné ulice světa drog, zbraní a veškerého bezpráví. Snímek mající patřičný švih, velmi dobře zrealizované akční scény a to za podpory silného soundtracku. Postavy s překvapivým vývojem a ani emoce nezůstávají pozadu. Jedná se sice o ryze klasický popkornový snímek, ale má svojí váhu a myšlenku.


Dodatečné informace

Původní název:
Run All Night (více)
  • USA Noční běžec
  • USA Run All Night
Premiéra v ČR:
16. 4. 2015
Země původu:
USA
Rozpočet:
50 mil. USD
Tržby:
71,56 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Noční běžec je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch