Užijte si Amerického Snipera v PREMIERE CINEMAS s revolučním zvukem!

Užijte si Amerického Snipera v PREMIERE CINEMAS s revolučním zvukem!
Bradley Cooper ve filmu Americký sniper ztvárnil skutečnou postavu ostřelovače jednotek SEAL amerického námořnictva Chrise Kyla, jemuž nepřátelé pro jeho přesnou mušku přezdívali „Ďábel“. Mezi spolubojovníky byl označován jako Legenda. Režisér a producent Clint Eastwood o filmu řekl: „Filmy s válečnou tématikou jsem točil už dříve, ale tento film byl jiný, protože zachycuje Chrisovy hrdinské činy v boji i osobní aspekty jeho života, které této postavě dodávají na zajímavosti. Ukazuje daň, kterou si válka vybírá v osobním životě, a také dopad na celou rodinu. Je dobré si připomenout, co je v sázce, když lidé odcházejí do války, a uvědomit si, co musejí obětovat. Právě proto si myslím, že je důležité takový příběh natočit.
Představitel hlavní role a producent filmu Bradley Cooper dodává, „Svým způsobem má tento příběh univerzální platnost pro většinu válečných veteránů, pro to, s čím se musí vyrovnávat - se střídavým pobytem ve válečné zóně a náhlým návratem domů k ‚normálnímu‛ životu. Právě to mě velmi dojímalo. Líbilo se mi, že to není ani tak válečný film, ale spíše povahová studie. A pokud se podíváte na filmy Clinta Eastwooda, například, Nesmiřitelní, Gran Torino, Dopisy z Iwo Jimy, tak všechny jsou povahové studie, byť zasazené do různých prostředí. Pro natočení tohoto příběhu v jeho syrové a pravdivé podobě byl Clint určitě tím nejvhodnějším režisérem.“

Trailer:

Bradley Cooper, Clint Eastwood, Sienna Miller
Na Kylův jedinečný příběh rozhodně vyražte do PREMIERE CINEMAS v Hostivaři, kde vám jako jediní nabídnou film s revolučním prostorovým zvukem Dolby Atmos a Barco Auro 11.1. Dolby Atmos znamená 49 reproduktorů umístěných za plátnem, na stropě, bočních stěnách a na zadní stěně kinosálu. Barco Auro 11.1 je trojrozměrný zvukový formát nové generace, který proměňuje běžný zvukový signál v kinosále ve skutečně ohromující poslechový zážitek a to se zvuky přicházejícími ze všech stran i nad posluchači. Díky trojrozměrnému uspořádání reproduktorů v sálech se divákům nabízí naprosto reálný přenos zvuku. V případě Amerického snipera se tak připravte na to, že pocítíte bitevní pole na vlastní uši.
Pokud jste hodně netrpělivý, můžete na Amerického snipera vyrazit do Hostivaře již zítra, kdy se od 19:00 bude konat exkluzivní předpremiéra. Od čtvrtka již bude film součástí běžného programu, který najdete ZDE.