Jaká jsou pravidla Bílého Boha? SOUTĚŽTE o vstupenky na festival 3Kino a DVD.

Jaká jsou pravidla Bílého Boha? SOUTĚŽTE o vstupenky na festival 3Kino a DVD.
Papusza
Z filmu Papusza.
Podzimní čas festivalům přeje. Pravda, je jich jako hub po dešti, ale 3Kino si své téma a smysl najde. Jeho program si dal za cíl přiblížit divákům česko-slovensko-polskou tvorbu. Podrobněji jsme vás o festivalu informovali v tomto článku. Od 30. října do 2. listopadu můžete v pražském kině Atlas porovnat silné a slabší stránky jednotlivých národních kinematografií. Zauvažovat o tom, proč a co autoři jednotlivých děl ve svých snímcích reflektují.
A abychom vás navnadili, připravili jsme soutěž o 3x2 lístky na jeden film z programu festivalu 3Kino a 5 DVD s dokumentem 5 Pravidel.
5 Pravidel
Z dokumentu 5 Pravidel. "Padesát lidí se dobrovolně přihlásilo do hry, aniž by tušili, jak se dokáží s totalitním systémem vypořádat. A může jít o totalitu komunistickou, fašistickou nebo totalitu nadnárodních korporací."
A nyní již k soutěžní otázce:
Kromě řady předpremiér uvede festival 3Kino též životopisný snímek Walesa: člověk naděje. Kdo je režisérem portrétu slavného polského aktivisty a politika?
Své odpovědi zasílejte na soutez@kinobox.cz do neděle 26.10.2014 do 23:59. Tři z vás se mohou těšit na 2 festivalové lístky a DVD, další dva výherci obdrží DVD se snímkem 5 Pravidel.