Wesley Snipes by rád natočil Bladea 4

Wesley Snipes by rád natočil Bladea 4
Blade
Wesley Snipes
Blade
Doba, kdy Snipes plnil kinosály, je nenávratně pryč. Když se chce někdo vrátit na výsluní, je nejlepší využít nejúspěšnější roli kariéry. A tou je pro Snipese bezpochyby Blade. V roli upírobijce se dokonale našel a stále žije hodně fanoušků, co by stáli o jeho návrat. Na Comic-Conu proto reportérům řekl, že by se rád k postavě vrátil, přičemž zavtipkoval, že by ve čtyřce mohl zabíjet upíry z Twilight. Inu, tohohle scénáře se asi nedočkáme...
... a bohužel nás nejspíš nečeká ani další díl Bladea se Snipesem v hlavní roli. Značka je totiž zpátky pod hlavičkou Marvelu a tam nemají Rka v lásce, přičemž původní Blade se krve a brutality rozhodně neštítil. Snipes navíc dost vyváděl při natáčení trojky (v sobotu se o tom více dočtete ve speciálním článku 11 herců, se kterými všichni neradi pracují) a svého času odmítl i pracovat na stejnojmenném seriálu. Pokud by tedy na dalšího Bladea došlo, bude pravděpodobně nově obsazený a cílený na mladší publikum.

Legendární úvod jedničky, který by dnes u Marvelu neprošel:

Osobně si ale myslím, že kdyby nějaký šikovný filmař na Kickstartertu začal vybírat na film Blade vs. Twilight, nepochybně by se našlo dost peněz.