Zprávy z placu Fury: Shia LaBeouf si hraje na Daniela Day-Lewise a štve své kolegy

Zprávy z placu Fury: Shia LaBeouf si hraje na Daniela Day-Lewise a štve své kolegy
Propagační foto k Fury.
Shia zřejmě nebude takový pohodář, jak se z filmů jeví. Nebo mu možná ze statutu hvězdy jen „trochu hrabe“. Faktem je, že se nadějný herec  ostře pohádal se Stevenem Spielbergem a Michaelem Bayem, díky čemuž došel k myšlence, že má všeobecně komerčního Hollywoodu dost. Rozhodl se proto věnovat menším a ambicióznějším projektům. Skončil v Nymfomance Larse von Triera a coby režisér se chtěl loni blýsknout krátkometrážním debutem. Námět ovšem ukradl od scenáristy Daniela Clowese, což fanoušci ihned poznali a následně se Shia musel veřejnosti i tvůrci originálu omluvit.
zpravy-z-placu-fury-shia-labeouf-si-hraje-na-daniela-day-lewise-a-vytaci-sve-kolegy
Propagační foto k Fury.
No a teď dělá Shia dusno na place natáčeného válečného dramatu Fury Davida Ayera, kde hraje po boku Brada Pitta, Logana Lermana a Jona Bernthala. Film vypráví o partě vojáků, kteří v posledních dnech 2. světové války odhodlaně v tanku zaútočili na srdce německého odporu. Shia se chtěl s rolí maximálně sžít, takže se již několik týdnů nesprchuje a dokonce si prý první natáčecí den na place vytrhl zub. Kolegové moc nadšení nejsou, díky čemuž je aktuálně Shia ubytovaný úplně jinde, než zbytek štábu.
Podle všeho vládne mezi Shiaou a ostatními členy týmu napjatá atmosféra. Je otázkou, co to bude znamenat pro budoucí vývoj jeho kariéry. Osobně bych mu pád nepřál. Podobných mladých talentů Hollywood moc nemá.
Obrázek článku