Arnie Schwarzenegger odteď nejspíš bude jezdit výhradně v tanku

Arnie Schwarzenegger odteď nejspíš bude jezdit výhradně v tanku
Schwarzenegger totiž při svém působení v armádě v tanku jezdil a oblíbl si to natolik, že si pořídil vlastní. "Naučit se řídit tank bylo mým dětským přáním a vždycky mě to hrozně fascinovalo. Nejspíše proto, že jsem vyrůstal při britské okupaci. Proto jsem vždycky chtěl být řidičem tanku," říká rakouská hvězda. 
arnie-schwarzenegger-odted-nejspise-bude-jezdit-vyhradne-v-tanku-1
Při projíždce po ploše, která se odehrávala na stejném místě, kde se natáčel třeba nový snímek Quentina Tarantina Nespoutaný Django (2012), si s ním prý novináři užili velkou legaci a kromě výměny anekdot a rozhovoru o jeho nadcházejícím filmu Konečná (2013) jim Arnie i ukázal i to, jak lehce toto bojové vozidlo dokáže přejet osobní automobil. 
arnie-schwarzenegger-odted-nejspise-bude-jezdit-vyhradne-v-tanku
Poté se přemístili na grilovací párty, kde jim ex-kulturista a několikanásobný Mr. Universe prozradil několik triků při nabírání svalové hmoty. 
arnie-schwarzenegger-odted-nejspise-bude-jezdit-vyhradne-v-tanku-3
Arnie si tank M47 Patton pořídil v roce 1992 proto, aby ho mohl používat při velkých vojenských scénách ve filmech. Nakonec skončil v "Terminátorově" vlastnictví a teď ho používá k vlastním potřebám. Motto Konečné "Důchod je pro bábovky" opravdu k Arniemu pasuje a to mu asi už nikdo neodpáře.
arnie-schwarzenegger-odted-nejspise-bude-jezdit-vyhradne-v-tanku-4