První pohled na Michaela Fassbendera v novém filmu Frank

První pohled na Michaela Fassbendera v novém filmu Frank
| BontonFilm
No dobře, pohledem na Michaela se zatím asi moc nepokocháme, ale po jeho pravici můžeme alespoň vidět Maggie Gyllenhaal alias Frankovu pomocnici Claru. Po levici poté Domhnalla Gleesona, který hraje muzikanta, jenž se přidá k Frankově kapele. Příběh je založen na memoárech Jona Ronsona a je volně inspirován "životem" smyšlené postavy Franka Sidebottoma a kultovního muzikanta a komedianta Chrise Sieveyho. 
prvni-pohled-na-michaela-fassbendera-v-novem-filmu-frank
Děj by měl být o mladém, náruživém muzikantovi, který zjišťuje, že připojením se k Frankově výstřední kapele si asi ukousl větší sousto, než může spolkout. Ve filmu dále uvidíme Scoota McNairyho (festivalový hit Monsters / 2010), Hayley Derryberry a Lauren Poole.
Natáčet se začalo o tomto víkendu v Novém Mexiku a premiéra prozatím není stanovena. Můžeme jen doufat, že se oblak záhad časem okolo Franka rozpustí a i tento obrázek začne dávat smysl. Ale zaujme, o tom žádná.
Víte že...
... Fassbender produkoval, režíroval a svým hereckým výkonem obohatil divadelní adaptaci Gaunerů (1992) Quentina Tarantina?