Tajemství staré bambitky 2: Tomáš Klus a Kamila Janovičová se představují jako královský pár na prvních snímcích připravované pohádky. Do kin zamíří v prosinci

Tajemství staré bambitky 2: Tomáš Klus a Kamila Janovičová se představují jako královský pár na prvních snímcích připravované pohádky. Do kin zamíří v prosinci
Tajemství staré bambitky 2 - Tomáš Klus, Valentýna Bečková a Kamila Janovičová během natáčení | Fairytale Production
Tajemství staré bambitky 2
O čem to bude: Příběh pokračuje v době, kdy se Jakub a Anička učí společně vládnout, rodina se rozrostla o zvídavou princeznu Johanku a její dědeček se věnuje jenom hrnčířskému řemeslu. „Johanka je tím, kdo všechny spojuje, protože rodina je to nejdůležitější, a nejen v našem pohádkovém příběhu,“ říká režisér Ivo Macharáček.
Situace se však zamotá ve chvíli, kdy se rádcové Ferenc a Lorenc chtějí pomstít a využijí k tomu „smůlovatou“ královnu Julii, které utekli všichni nápadníci a řízení království jí taky příliš nejde. Nastraží proto na Karabu past. Aby dobro znovu zvítězilo, k tomu je třeba soudržnost a smělé srdce.
Tajemství staré bambitky 2
Tajemství staré bambitky 2 - z natáčení | Fairytale Production
Princezna Johanka nebo vládkyně sousedního království, královna Julie jsou v pohádce Tajemství staré bambitky 2 nové postavy, jinak se vrací herecká sestava „starých známých“. Svou roli si zopakují Ondřej Vetchý jako Hrnčíř/Karaba, Tomáš Klus a Kamila Janovičová jako Jakub a Anička, Miroslav Vladyka s Jiřím Lábusem v postavách zlotřilých rádců Ference a Lorence. Znovu uvidíme i Petra Štěpánka jako kuchaře Frita nebo generála Otmara Brancuzského.
Tajemství staré bambitky 2
Tajemství staré bambitky 2 | Fairytale Production
Novou posilou je například Václav Noid Bárta, který hraje podkoního Václava. A jak dodává Tomáš Klus o filmovém štábu: „Nejdůležitější je ta parta, co není vidět, a ta je skvělá!“ Kromě větší bohatosti a výpravnosti slibuje Tajemství staré bambitky 2 také spoustu humoru a písniček, které složil právě Václav Noid Bárta.

Pohádka vzniká v produkci společnosti Fairytale Production s.r.o., v koprodukci s Českou televizí. Premiéra se uskuteční 9. prosince roku 2021. Všechny fotky z natáčení pohádky Tajemství staré bambitky 2 si prohlédnete zde.