Od ukončení Xeny uběhlo téměř 20 let, na její hlavní hvězdě byste to ale těžko poznali

Od ukončení Xeny uběhlo téměř 20 let, na její hlavní hvězdě byste to ale těžko poznali
Xena | MCA Television
Kde Lawless štěstí vůbec nepřálo, to byly filmové role. Tam, když už se k nějaké dostala, byla odsouzena k hraní vedlejších a nevýrazných postav.
Zato svět seriálů, to už je jiné kafe. U diváků měla Lawless díky Xeně kultovní status a to je něco, s čím se dá pracovat. I v televizi ale chvíli trvalo, než znovu našla pevnou půdu pod nohama. Od roku 2001, kdy Xena skončila, napřed různé hostovala v populárních seriálech (mihla se například i v populárním sitcomu Dva a půl chlapa) a později získala výraznější vedlejší role v hitech Spartakus, Battlestar Galactica nebo Parks and Recreation.
od-ukonceni-xeny-ubehlo-temer-20-let-na-jeji-hlavni-hvezde-byste-to-ale-nepoznali
Parks and Recreation (2013) | NBC
Očekávaný návrat na vrchol nicméně přišel až v roce 2015, kdy se Lawless připojila mezi hlavní hvězdy akční hororové série Ash vs Evil Dead. V show vydržela tři roky a rozhodně by v té době herečce nikdo netipoval, že už má na krku padesátku. Inu, jak je vidno, akční role někomu opravdu svědčí.
od-ukonceni-xeny-ubehlo-temer-20-let-na-jeji-hlavni-hvezde-byste-to-ale-nepoznali-2
Ash vs Evil Dead (2015) | Starz!
V loňském roce se pak konečně Lawless dočkala a má zase vlastní show. Konkrétně jde o krimi seriál My Life Is Murder, kde hraje soukromou vyšetřovatelku Alex, kterou si zločin vždy najde a ona do toho musí řešit běžné životní starosti. Show se chytla a nyní se připravuje druhá řada.
My Life Is Murder