Tatiana Pauhofová: „Myslím, že jsem se měla narodit jako muž.“

Tatiana Pauhofová: „Myslím, že jsem se měla narodit jako muž.“
Tatiana Pauhofová | CinemArt

Po čem muži touží: Anketa s herci

Tak asi by mě hodně zajímal ten okamžik porodu, tak na tu půl hodinku před porodem a porod možná jo, ale myslím, že bych to těsně před tím zrušil,“ tvrdí Jiří Havelka.
„Já bych chtěla být mužem, určitě… Dokonce si myslím, že jsem se tak měla narodit, ale být ženou je výzva, takže to přijímám, ale určitě bych chtěla být mužem alespoň na měsíc,“ říkáTáňa Pauhofová.
„No zajímalo by mě to na zkoušku… Třeba pokus na týden. Ale musela bych si smět určit jaký muž a jak starý a tak dále a co bych si mohla dovolit jako ten muž. Jestli bych třeba k tomu měla nějaký finanční budget nebo tak (smích). Kdybych se narodila jako otec od rodiny, co staví barák, to nevím, jestli by se mi chtělo…“ přeje si Ester Kočičková.

Po čem muži touží: Trailer

Vedle Jiřího Langmajera a Anny Polívkové v hlavních rolích Karla a Karly se v komedii Po čem muži touží objeví celá řada známých herců a hereček.
Režisér Rudolf Havlík má za sebou filmy Zejtra napořád (2013) a romantickou komedii Pohádky pro Emu (2016). Jeho novinka bude mít v českých kinech premiéru 20. září letošního roku.
Langmajer v novém filmu aneb Když šovinistu z práce "vyštípe" krásná Slovenka
Filmy18. 6. 2018
Langmajer v novém filmu aneb Když šovinistu z práce "vyštípe" krásná Slovenka
Příběh filmu: Charismatický cynik Karel Král (Jiří Langmajer), trochu šovinista a sarkastický sympaťák, na kterého ženy letí, je šéfredaktorem časopisu Playboy. Jednoho dne k jeho nezávazný způsob života utrží hned několik ran. Dostane výpověď kvůli průšvihům a poklesu prodejnosti časopisu, bývalá manželka a dcera ho opět naštvou, neznámá žena mu nabourá auto a na jeho místo je dosazena pohledná mladá šéfredaktorka Leona (Táňa Pauhofová). Karel vyřeší problémy po chlapsku - společně s nejlepším kamarádem se opije a v dobrodružné noci si přeje, aby se stal ženou, protože „ženský to mají v životě mnohem jednodušší a on je na tom kvůli nim bídně.“ Ráno Karel zjistí, že následkem noční alkoholické „jízdy“ a zásahem vědmy Zoltany se stal ženou (Anna Polívková). Ovšem pouze fyzicky. Karel se jako Karla musí vyrovnat nejen s novým vzhledem, ale hlavně se naučit fungovat v ženském těle a zjistit, zda to mají ženy opravdu snazší?