Langmajer v novém filmu aneb Když šovinistu z práce "vyštípe" krásná Slovenka

Langmajer v novém filmu aneb Když šovinistu z práce "vyštípe" krásná Slovenka
Po čem muži touží / Tatiana Pauhofová | CinemArt
Kdo je sarkastický drsňák Karel Král (Jiří Langmajer), který se na ženy dívá spotřební optikou? A jak se cítila Anna Polívková, když vytvářela jeho ženskou verzi? Kdo všechno se sešel v redakci Playboye, jemuž Karel šéfoval, než byl nahrazen Leonou – Táňou Pauhofovou? A je Karlova bývalá manželka hysterka? Na mnohé z toho odpovídají představitelé komedie Po čem muži touží v nově představeném videu.
Jeden z mnoha ´mačistických´ chlapů, které jsem už v životě hrál… a zkrachovalých podnikatelů,“ ve stručnosti charakterizuje filmového Karla herec Jiří Langmajer. Zásahem osudu se Karel stane Karlou a díky tomu se Anna Polívková musela proměnit v muže v ženském těle.
Jiří Langmajer, Anna Polívková, Tatiana Pauhofová
„Já hraju Karla nebo vlastně Karlu, která se snaží nějak sžít se svým novým tělem a poznává svět z té ženské strany. Postupně se smiřuje se svým osudem a už ani moc nepočítá s tím, že by se to mohlo nějak vrátit ke starým pořádkům,“ říká Anna Polívková.
Režisér Rudolf Havlík má za sebou filmy Zejtra napořád (2013) a romantickou komedii Pohádky pro Emu (2016), pro Radku Třeštíkovou to naopak je první realizovaný scénář. Vedle Jiřího Langmajera a Anny Polívkové v hlavních rolích Karla a Karly se v komedii Po čem muži touží objeví celá řada známých herců a hereček - Táňa Pauhofová, Matěj Hádek, Jiří Havelka, Andrea Hoffmannová nebo Sara Sandeva.