Premiere Cinemas zaplnili fanoušci Star Wars. Máme fotky, SOUTĚŽ o lístky a další ceny k Rogue One

Premiere Cinemas zaplnili fanoušci Star Wars. Máme fotky, SOUTĚŽ o lístky a další ceny k Rogue One
foto: Premiere Cinemas | Premiere Cinemas
Setkání kostýmových fanoušků zorganizoval Jan Zmeškal ze skupiny "Kino v kostýmu". Vedle ní se do Hostivaře vypravily též skupiny "Rebel legion" a "Czech Garrison 501st Legion", která má kostýmy Star Wars licencované. V galerii článku najdete všechny fotky z akce.
Rogue One: Star Wars Story
foto: Premiere Cinemas | Premiere Cinemas
Chcete vyhrát jeden z pěti volňásků do Premiere Cinemas (Praha, Olomouc, Hostivař) a jedno z pěti triček s motivem Rogue One: Star Wars Story (věnovala distribuční společnost Falcon)? Není nic jednoduššího než splnit náš úkol. Okomentujte Rogue One na kartě filmu a dejte link na sociální sítě, aby mohli fanoušci Hvězdných válek hodnotit příslušné komenty (pro komentování a "palcování" musíte být uživateli na Kinoboxu, registrovat se můžete zde). Počkejte si do úterý 27. prosince do 12:00, kdy na webu zveřejníme pětici komentářů, které budou mít nejvíce kladných palců. Jejich autoři získají lístek do kina a tričko Rogue One.
premiere-cinemas-zaplnili-fanousci-star-wars-mame-fotky-a-soutez-o-listky-a-dalsi-ceny-k-rogue-one
Pět z vás se může těšit na tričko k Rogue One: Star Wars Story (věnoval distributor Falcon) a volňásek do sítě multikin Premiere Cinemas (Praha, Teplice, Olomouc).