Skočte si na předpremiéru hudebního seriálu Vinyl od Martina Scorseseho (SOUTĚŽ)

Skočte si na předpremiéru hudebního seriálu Vinyl od Martina Scorseseho (SOUTĚŽ)
| HBO
První večer Prime Time Kina se seriálem Vinyl, který vznikl pod taktovkou Martina Scorseseho a Micka Jaggera, proběhne v pátek 12. února od 20 hodin v pražském Biu Oko. Na projekci plynule naváže večírek ve stylu newyorské hudební scény 70. let v blízkém klubu Neone. Vstup na jedinou předpremiérovou projekci bude pro registrované diváky zdarma. Kapacita sálu je omezená a projekce je určená pouze pro diváky starší 18 let. Momentálně jsou již všechny lístky na páteční předpremiéru rozebrány, stále je nicméně možné registrovat se do waitlistu.
Mrzí vás, že neuvidíte hudební drama Vinyl v prostředí klubového kina a předpremiéře? Mrzet vás to nemusí. Ve spolupráci s organizátory akce jsme si pro vás připravili soutěž o 2x2 vstupenky na páteční událost.
Co pro to musíte udělat? Pusťte se do naší redakční hry "Filmy v rytmu hudby". Dva z vás, kteří na první pokus nasbírají nejvíce bodů, obdrží po dvou lístcích na páteční akci. Bodování uzavřeme tuto středu 10. února minutu před půlnocí.
Vinyl
Mick Jagger a Martin Scorsese se podíleli na vzniku hudební série Vinyl. | Getty Images
Hry pro vás budeme rozšiřovat a přidávat. Přinášíme vám též možnost navolit si vlastní. Vaše názory (návrhy a opravy) nám případně pište na support@kinobox.cz.