Pixar uvádí film o emocích. V hlavě zaujme, poučí a pobaví. Děti i dospělé. (SOUTĚŽ)

Pixar uvádí film o emocích. V hlavě zaujme, poučí a pobaví. Děti i dospělé. (SOUTĚŽ)
Tři z vás se budou radovat z filmového trička a dvou lístků do kina.
V hlavě
Oficiální text distributora: Období dospívání může být velice komplikované. A pro jedenáctiletou Riley, která se musí se svou rodinou přestěhovat z amerického Středozápadu do San Francisca, kde její tatínek dostal novou práci, to platí dvojnásob. Stejně jako nás všechny, i Riley ovlivňují její emoce – Radost, Strach, Vztek, Nechuť a Smutek. Emoce žijí na Hlavním velitelství, což je řídící centrum uvnitř Rileyiny mysli, odkud Riley pomáhají vypořádat se s nástrahami všedních dní. Jak se Riley společně se svými emocemi pokouší vyrovnat s problémy nových začátků v San Franciscu, propuká na Hlavním velitelství zmatek. Ačkoliv se Radost, Rileyina hlavní a nejdůležitější emoce, pokouší brát všechno z té nejlepší možné stránky, objevují se mezi emocemi neshody v tom, jak se co nejlépe vypořádat s novým městem, domovem a školou.
V hlavě
V hlavě | Pixar/Disney
V jednoduchosti je síla, tak doufejme, že recenzenti nelhali a V hlavě osloví všechny z nás. Všichni totiž máme "nějaké" emoce a je fajn se od nich čas od času vzdálit. Třeba v kině u nové Pixarovky.
Ve spolupráci s distributorem snímku V hlavě, který vstupuje tento čtvrtek do českých kin, vám přinášíme soutěž nejen o lístky na film, ale též o dětská trička s "emo" hrdiny. Tři z vás obdrží 2 lístky do sítě multikin CineStar a náladové tričko.
pixar-uvadi-film-o-emocich-v-hlave-zaujme-pouci-a-pobavi-deti-i-dospele-soutez
Tři z vás se budou radovat z filmového trička a dvou lístků do kina.
Jaká jsou pravidla soutěže?
Máme pro vás následující úkol - vybrat z žebříčku Oblíbené filmy vaše favority. Promýšlejte, oceňujte hvězdičkami a pokud snad váš oblíbený titul v našem žebříčku nefiguruje, přidejte ho jednoduše sami. Spolu s tím nám do neděle 26. července 2015 do 23:59 zašlete na e-mail soutez@kinobox.cz váš nick name. Pokud u nás nejste zaregistrovaní, jednoduše tak učiníte zde.
V hlavě: trailer | Falcon