Džinové budou hraným úvodem k Aladinovi a Popelku si dáme z pohledu prince

Džinové budou hraným úvodem k Aladinovi a Popelku si dáme z pohledu prince
V "Myším domě" proto přišli na jednoduchý způsob, jak z těchto filmů vytěžit něco víc - prostě je přetočí do hrané podoby. Výsledkem jsou celovečerní pohádky, na které jsou české děti zvyklé od narození, ale diváci za našimi hranicemi už tolik ne. Navíc je tu i možnost, že hraná verze přitáhne věkově rozmanitější a větší publikum a s ním dorazí i komerční úspěch.
Není tady náhodou, že všechny výše zmíněné pohádky svou hranou verzi dostanou. A kdyby jen jednu. Aladina čeká prequel jménem   Genies, který se bude věnovat původu džinů a tomu, jak se jeden z nich ocitl uvězněný v lampě. Scénáře se ujmou Damian Shannon a Mark Swift. Podle toho, jak si snímek povede v kinech, se rozhodne o natočení hrané verze Aladina.
dzinove-budou-hranym-uvodem-k-aladinovi-a-popelku-si-dame-i-z-pohledu-prince
To Popelka je již dále. Hraná verze nedávno proběhla kiny, měla poměrně úspěch a přinesla pěknou pohádkovou podívanou. Walt Disney se proto rozhodlo, že se pustí i do snímku Prince Charming. Autorem scénáře je Matt Fogel a jeho příběh nám odvypráví vlastně úplně to samé, akorát z pohledu okouzlujícího prince, který Popelce nakonec nazuje ztracený střevíček.
Už jen doplním, že jsou ve výrobě jsou i hraná Mulan, Medvídek Pú, Pinocchio, druhý díl Zloby: Královny černé magie a Tink (filmová verze příběhu o víle Zvonilce, kterou by měla ztvárnit Reese Witherspoon).