Thora čekají už "jen" 3 další filmy

Thora čekají už "jen" 3 další filmy
Ostatně to v jednom z rozhovorů přiznal i Paul Bettany s tím, že má své jisté a ve zbývajícím čase si může role vybírat. Chris Hemsworth je na tom trošku jinak. Thor z něj udělal jednoho z nejžádanějších herců a miláčka fanynek po celém světě. I on má smlouvu na několik snímků v řadě. Tato smlouva však brzy vyprší a bude jen na Chrisovi a Marvelu, zda se pokusí uzavřít novou. Fešnému Australanovi totiž zbývá natočit ještě 3 snímky a konec. A nikoho asi příliš nepřekvapí, že půjde o dvoudílný třetí díl Avengers (bude rozdělen na Infinity War Part 1 a Infinity War Part 2) a nakonec třetí sólo film Thora.
Chris Hemsworth
Blízko ke konci smlouvy má navíc i Chris Evans. Robertovi Downeymu Jr. již dokonce smlouva vypršela, herec ji nicméně velmi rád obnovil. Je ale otázkou, zda se tak stane i u Thora a Kapitána Ameriky. S každou další premiérou se objeví zvěsti o smrti některého z hrdinů a pokud někdo z nich smlouvu neobnoví, hrozba smrti dané postavy nabírá reálnějších obrysů...
Marvel bude mít dost časi si vše rozmyslet a stejně tak i herecké hvězdy. Thor: Ragnarok má plánovanou premiéru v roce 2017 a Avengers: Infinity War pak v letech 2018 a 2019. Tak snad nám nikoho nezabijí a nepřeobsadí.